До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У вогні: зимова колекція свічок Diptyque

Diptyque випускає зимову колекцію свічок Les Constellations – "Сузір'я" – в колаборації з французьким художником Філіпом Боделоком. "Небеса – це ткацький верстат, на якому ми плетемо наші мрії", – кажуть в Будинку​

Реклама

Боделок зобразив казкових небесних тварин, з'єднавши комети і міфічних персонажів – Фенікса, Дракона і Єдинорога. Кожна з цих фігур дала назву сузір`ю. У кожної – свій колір і аромат. Свічки декоровані золотом і нагадують про зірок – символах мрії та Різдва.

Forêt Givrée – "Заморожений Ліс"

У сузір'ї Єдинорога, на відстані близько 2600 світлових років від Землі, є туманність "Різдвяна ялинка". Лиш це здається достатнім приводом купити свічку до Нового року. Але це ще не все: вона пахне середньовічним казковим лісом, доріжками, посипаними соснової хвоєю, дорогоцінної деревиною хінокі та м'ятою. Дуже святково.

Feu d’Agrumes – "Вогняний Апельсин"

Вогнедишний Дракон випромінює життєву силу. Свічка, натхненна ним, об'єднала золотий, червоний та чорний кольори, щоб відобразити горизонт на світанку: темний грунт, червоне небо та проблиск світанку. Наполовину птах, наполовину змія, дракон надихнув Diptyque на створення деревного аромату, підсолодженого шиплячою апельсиновою кіркою, немов кинутою у вогонь. Італійські цитрусові надають деревній базі яскравий сонячний підтекст. Затишні спеції відповідають за яскравість та теплоту.

Larmes d’Encens – "Сльози ладана"

Фенікс – архетип досконалої істоти, яка відроджується з власного попелу. Згідно "Метаморфоз" Овідія, коли феніксові виповнюється 500 років, він будує гніздо з листя лавра та гілочок Спікенарда, кориці та мирри. І в ньому прощається зі світом, щоб відродитися знову. У нотах свічки – сік рідкісних ароматичних рослин, запашні смоли – ладан і мирра, – та кориця. Синій колір свічки нагадує небо.

Філіп Боделок закінчив Школу декоративних мистецтв у Парижі, в 90-ті малював графіті, а тепер як вуличний художник бере участь в проекті Lasco в паризькому Palais de Tokyo. Протягом чотирьох років художник малював вигаданих тварин на порожньому фасаді будинку на одній з вуличок Маре. Його величезні, та швидкоплинні звірі, намальовані крейдою на чорних стінах, були змиті часом, але тепер знайшли нове життя – на упаковках різдвяних свічок.

<b>свечи диптик</b>

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Різдвяна колекція макіяжу Chanel

Новий ювелірний флакон аромату J'adore l'Or

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.