До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сучасне мистецтво в магазинах мережі Бомонд

Мережа "Бомонд" запустила проект "ArtБомонд", в якому підтримує українських митців. До 12 листопада їх роботами можна помилуватися прямо в магазинах мережі, включно з київським ЦУМ, "Океаном Плаза", Універмагом "Україна"

У рамках проекту художникам надана можливість реалізувати один зі своїх творчих задумів або виставити свої роботи в магазинах Бомонд. Так у них з'явилися нові площині для експериментів, а клієнти і відвідувачі магазинів отримали можливість насолодитися мистецтвом під час шопінгу.

Реклама
Робота Анни Ходькової і Христини Ярош, засновниць графічної майстерні "Etching Room # 1"

У проекті взяли участь діячі сучасного українського мистецтва: Braty, клуб ілюстраторів Pictoric, творчий тандем Eazywayemp: Storaz і Sokewonder, Анна Ходькова і Христина Ярош (засновники графічної майстерні "Etching Room # 1"), Дмитро Кришовський, Ігор Гайдай і Максим Забродський. Проект триватиме до 12 листопада у всіх магазинах Бомонд в Києві, Одесі, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі і Вінниці.

Відвідувачка перед роботами в ЦУМі
Braty

Близнюки Вася і Ваня Костенко, вони ж BRATY – українські графічні дизайнери, майстри колажу. Вони робили офіційні постери для Одеського міжнародного кінофестивалю 2015-2017 і Гогольфесту 2015 року. Для створення робіт брати використовують фотографії, журнали, акварель. "UKRAINE" – серія колажів, присвячених Україні. Брати Костенко зісканували зображення із старовинної книги і об'єднали їх традиційними символами й елементами природи та тварин. Серія "UKRAINE" стала переможцем премії графічного дизайну "UKRAINIAN DESIGN: THE VERY BEST OF 2014".

<b>арт бомонд брати</b>

Eazyway emp: Storaz і Sokewonder

EAZYWAY emp – творчий тандем з Києва, заснований художниками Storaz та Sokewonder на початку 2015 року. Художники в основному творять на вулиці, займаються графіті та малюють полотна. Переважно вони стосуються урбаністичних сюжетів та класичних образів вуличної культури.

Робота Eazywayemp: Storaz та Sokewonder
Pictoric

Клуб ілюстраторів Pictoric – це спільнота ілюстраторів, дизайнерів-графіків та художників. Вони ініціюють спільні проекти та залучають до них талановитих художників з різних країн, щоби популяризувати сучасну ілюстрацію в Україні та за кордоном на міжнародних фестивалях і книжкових ярмарках.

Робота Pictoric
Анна Ходькова і Христина Ярош, засновники графічної майстерні "Etching Room # 1"

Анна Ходькова – художник-графік. У 2016 році разом з Христиною Ярош відкрила майстерню друкованої графіки EtchingRoom # 1, яка займається виставковою та освітньою діяльністю. Офорт, ліногравюра, колографія і монотипія – основні графічні техніки, з якими працює художниця.

<b>ходькова ярош</b>

Ігор Гайдай

Ігор Гайдай заснував власну студію та галерею "КАМЕРА", а також видав три власні фотокниги "Українці. Початок третього тисячоліття" (1996-2003), "9 місяців + 3 дні"(2006-2008), "РАЗОМ.UA" (2004-2017). Над останнім Гайдай працює вже майже десять років. У ньому фотограф об'єднує безліч індивідуальностей: весілля, мотоклуб, група працівників шахти або заводу, міністерство, село. Він використовує принцип класного або сімейного фото (коли люди позують групою).

<b>арт бомонд гадан</b>

Максим Забродський

Забродський вивчав архітектуру та дизайн, закінчив Київську Академію медіа-мистецтв. Зараз готується до своєї персональної виставки в Парижі. У перервах робить невеликі графічні замальовки в змішаній техніці на папері та полотнах.

<b>забродский</b>

Роботами художників можна помилуватися до 12 листопада в мережі Бомонд.

<b>арт бомонд в магазе</b>

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Мастерская Санты: магазин Бомонд в киевском ЦУМе

Топ-5 парфюмерно-косметических магазинов Киева

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.