До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що для нас готує грудень

Грудень — дуже вдалий час для того, щоб переглянути свої взаємини з людьми, свої професійні цілі і особисті пріоритети. Як краще пережити перехідний період і не застрягти на пів дорозі від старого до нового, знають аркани таро — і дають поради всім знакам зодіаку.

ОВЕН – МАГ

Можна було б залишити все як є, але не вийде. Обставини змушуватимуть брати все у свої руки і діяти, не чекаючи допомоги і підтримки збоку. Вам вистачить сил на все, і це — головне.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ — МІСЯЦЬ

Не варто втрачати сили і гнатися за великим. Краще порадійте тому, що є вже зараз. Іноді так важливо відпустити свої мрії в реальність і гідно оцінити кожну мить одного дня.

БЛИЗНЮКИ — КОЛІСНИЦЯ

Роздоріжжя — це безліч доріг, де треба зробити вибір і визначитися, куди рухатися далі. Не стійте довго, роздумуючи, і не намагайтеся розділити себе на все відразу. Краще виберіть одне, а потім плавно перейдіть до іншого.

РАК — ІМПЕРАТОР

Відсутність дій свідчить лише про відсутність конкретної мети. Отже, немає розуміння, які кроки зробити, щоб прийти до бажаного. Опануйте себе і складіть список усіх незавершених справ. Життя це рух. Дійте!

ЛЕВ – СИЛА

Є сила внутрішня, а є — зовнішня. Розберіться з тим, що вас пригнічує всередині, і змініть зовнішню реакцію на ці подразники. Проявіть свою силу в спокійному ставленні до ситуацій і людей в них.

ДІВА — ПОМІРНІСТЬ

Займіть позицію оборони особистих меж. Без агресії і роздратування визначте межу, за яку заходити не можна. Поясніть важливість власного часу і присвятіть його створенню гарного настрою.

ТЕРЕЗИ — СМЕРТЬ

Зараз чудовий час для того, щоб позбутися необхідності приймати будь-які рішення. Результат буде один. З життя саме собою зникне все, що заважає йти вперед. Не хвилюйтесь. Святе місце порожнім не буває.

СКОРПІОН — СВІТ

Завершуйте, робіть висновки і плануйте наступний рік з урахуванням усіх помилок нинішнього. Світ уже не буде колишнім, і прийшов час показати всім свої здібності.

СТРІЛЕЦЬ — ДИЯВОЛ

Гроші, секс і влада — три головні слабкості людини, які приходять з нізвідки і ведуть у нікуди. Якими б привабливими не були зараз пропозиції, будьте обережні. Пропускайте їх через фільтр майбутнього: "Що це дасть потім і як змінить моє життя?"

КОЗЕРІГ — БЛАЗЕНЬ

Жорсткі рамки і непохитність поглядів будуть зруйновані, щоб показати масштаб можливостей, від яких ви самі закриваєтеся. Перегляньте свій підхід до справ. Відчиніть двері, на які давно дивитеся, — і будете приємно здивовані.

ВОДОЛІЙ — ВЕРХОВНИЙ ЖРЕЦЬ

Ви близькі до розуміння свого головного призначення. Не зупиняйтеся. Вбирайте все, що заходить ззовні. Збирайте джерело знань, яке потім дуже знадобиться.

РИБИ — ВІДЛЮДНИК

Закритися, забутися, втекти — не ваш варіант вирішення проблем. Зупинитись і подумати. Зважити всі за та проти. Розкласти хронологію подій і зрозуміти справжню причину того, що відбувається. Ось що дійсно допоможе змінити ситуацію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.