До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради з Франції: 5 маловідомих засобів, які допоможуть шкірі цього літа

Докторка Марін Вінсент, француженка і засновниця The French Pharmacy, ділиться п'ятіркою найкращих засобів для шкіри. Вони доступні, вирішують відразу кілька проблем і наче створені для літа.

Photo: @adenorah
Заспокійливий тонік для шкіри навколо очей з квітками волошки, Sanoflore

"Волошка, як відомо, швидко знімає набряк і втому. Цей засіб використовували наші бабусі, потім матері, і тепер ми. Зберігайте його в холодильнику, розпорошіть на ватні диски і нанесіть під очима як маску".

Реклама
Бальзам для губ Nuxe Rêve de Miel Honey Lip Balm

"Він є в кожній сумці — від спортивної до "сумки вихідного дня "! Це набагато більше, ніж просто зволоження для губ. Завдяки поєднанню меду, рослинних олій і прополісу бальзам також можна наносити на кутикулу і використовувати для фіксації брів".

Гель для душу Rogé Cavailles Gel Bain Douche Surgras

"Ще один незамінний засіб на літо гель для душу без мила в складі, тому що він підходить для будь-якої шкіри, навіть найчутливішої, так що вся родина може його використовувати. Крім того, він має відновлювальні властивості, тому діє пом'якшувально на шкіру в будь-якому віці".

Відновлювальний крем Uriage Bariéderm Cica-Crème

"Жодна французька ванна кімната (або навіть аптечка) не обходиться без цього крему. Від екземи до легких опіків (включаючи сонячні!), для сухої або подразненої, дитячої або дорослої шкіри, цей крем чудово заспокоює і відновлює шкірний бар'єр".

Дієтична добавка для волосся і нігтів Phyto PhytoPhanere Hair & Nails Supplement

"Останнє, але не менш важливе: ми дуже серйозно ставимося до підтримання краси зсередини, тому харчові добавки є важливою частиною нашого повсякденного життя. Якщо ви почнете піклуватися про внутрішній стан вашого організму, то матимете менше проблем "зовні". Ця дієтична добавка для волосся і нігтів необхідна в повсякденному житті і підтримує здоровий стан шкіри і зміцнює вії".

Текст: Hannah Coates

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.