До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Синій іній: найгарніші б'юті-подарунки в кольорі року Pantone

Свято наближається, час складати списки придбань (і побажань). Vogue.ua вибирає подарунки, забарвлені в головний колір року за версією Pantone: заспокійливий синій.

Fico di Amalfi Blu Mediterraneo, Acqua di Parma
Аромат Fico di Amalfi з лінії Blu Mediterraneo, Acqua di Parma

Цей аромат – пропуск у літо. Він пахне Середземномор'ям в його ідеальному втіленні: стиглий інжир, солодкуватий, свіжий – і листя, і плоди, в оточенні цитрусових. Він звучить не гостро і не пряно, а дуже м'яко, заспокійливо і безтурботно. Дарувати тільки улюбленим людям – або залишати собі.

Реклама
Гель для вмивання Orchidée Impériale, Guerlain

У цього ніжного гелю просто приголомшливий, адиктивний аромат, що не залишає сумнівів у вартості засобу. У ньому сплелися орхідеї, троянди і білий мускус. Піниться м'яко; достатньо всього однієї горошини засобу, щоб очистити обличчя – і від макіяжу теж. Ми пробували багато різних засобів, але саме цей перетворює вечірній демакіяж з ненависної рутини на ольфакторне святе. У складі – екстракт орхідеї і гіалуронова кислота з низькою молекулярною масою, завдяки яким засіб зволожує і сприяє синтезу гіалуронової кислоти. Технологія Cell Respiration регулює дихання клітин і бореться з кисневою недостатністю.

Збагачена гель-пінка Orchidée Impériale, Guerlain
Тіні Luxe Eye Shadow Rich Gemstone відтінку Royal Sapphire, Bobbi Brown

Не потрібно, мабуть, говорити, що це найбільш комплементарний відтінок для карих очей. Тіні Royal Sapphire виходять обмеженим числом екземплярів – якраз до новорічних свят. Їхня текстура – це суцільні блискітки, які дають ефект дзеркального 3D покриття. Це не означає, що тіні – виключно для вечірніх виходів; покриття можна залишати напівпрозорим. Якщо нанести їх вологим аплікатором, можна отримати колір і перелив небувалої сили.

Тіні для повік з ефектом дзеркального сяйва Luxe Eye Shadow Rich Gemstone відтінку Royal Sapphire, Bobbi Brown
Black Opium Intense, Yves Saint Laurent

Якщо Black Opium – посвята каві, то Black Opium Intense – це ода подвійному еспресо в оточенні ексцентричних, навіжених нот. Над ним працював квартет парфумерів: Наталі Лорсон, Олів'є Кресп, Марі Саламань і Онорін Блан. Каву вони щедро доповнили ваніллю, локрицею, абсентом, а за основу взяли пишний сандал. Якщо розглядати переваги аромату з позицій стійкості, то рівних йому немає: одне розпилення дає ефект зірваної бомби.

Black Opium Intense, Yves Saint Laurent
Нічний відновлювальний концентрат Midnight Recovery Concentrate, Kiehl's

Найбільш продаваний засіб Kiehl's у категорії концентратів, лауреат 50 б'юті-премій, нічний концентрат, що на 99,8% складається з натуральних ефірних олії і рослинних екстрактів. Він змінює шкіру всього за одну ніч – у складі ефірна олія лаванди, олія нічної примули і сквалан. Зволожує, наповнює вологою, робить шкіру шовковою на вигляд і дотик. До свят упаковки змінили: фінська дизайнерка Джанін Рюелл оформила їх у своєму фірмовому геометричному стилі.

Нічний відновлювальний концентрат для обличчя Midnight Recovery Concentrate, Kiehl's

Тіні Les Phyto-Ombrés, Sisley

Sisley Paris зрадив би себе, якби не упакував у засіб декоративної косметики компоненти для догляду. У цих тінях – дует олій: насіння камелії і шипшини. Обидві відповідають за те, щоб засіб носився комфортно, а екстракти зеленого чаю і білої лілії відповідають за турботу про ніжну шкіру повік. Тіні переливаються і дуже зручні у використанні.

Тіні Les Phyto-Ombrés №23 Silky French Blue, Sisley
A Men Ultimate Cologne, Thierry Mugler

Який зв'язок між нотами кави та пронизливим синім? – примарний, будемо чесними. Але маркетологи упаковують кавові аромати саме в сині флакони. Ця композиція створена для чоловіків, пахне капучино, бергамотом і кедром. Зірка на упаковці має особливо різдвяний вигляд.

A Men Ultimate Cologne, Thierry Mugler
Парфумована свічка Blissful Amber, Diptyque

До майбутнього Різдва Diptyque випустив три нові свічки, кожна – талісман. Синя Blissful Amber "зачарована" на спокій, гармонію і баланс. Серед нот – бурштин, герань і лаванда, що відтіняють м'якістю мускусу. Синій колір "притягує" мудрість, спокій і миролюбність. Це ще не все: спеціально до свят художник Олаф Гаєк оформив упаковки вигадливими принтами. Зі свічкою можна придбати карусель, яка обертається від тепла вогника. І це найбільш різдвяне видовище з усіх можливих.

Парфумована свічка Blissful Amber, Diptyque
Le Beau, Jean Paul Gaultier

Le Beau Jean Paul Gaultier в порочному флаконі – свіжий, підбадьорливий аромат, що тонізує. Оголошені всього три ноти: кокос, бергамот і боби тонка. Такий аромат потішить людину з самоіронією і хорошим почуттям гумору. До речі, чудово розкривається на жіночій шкірі.

Le Beau, Jean Paul Gaultier
Тіні для повік з подвійним ефектом Wet & Dry, Collistar

Сині, як зоряна ніч, як різдвяні небеса, тіні Collistar просто створені для святкового макіяжу. Як помітно з назви, наносити їх можна двома способами – вологим і сухим. Перший робить тіні більш стійкими і насиченими, другий підходить на кожен день.

Тіні для повік з подвійним ефектом Wet & Dry, Collistar

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.