До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шик, блиск: б'юті-образи з показу Versace

Міланський показ Versace запам'ятається публіці не тільки тому, що його відкривала Фрея Беха Еріксен, а серед моделей з'явилася легендарна Маріякарла Босконо.

Маріякарла Босконо

Б'юті-партнерами шоу стали візажист Пет Макграт і стиліст по зачісках Гвідо Палау. Донателла Версаче довіряє їм розробку б'юті-образів для шоу і їх подальше втілення за лаштунками вже не перший рік.

Реклама
Кайя Гербер

Традиційно образи втілюють італійські коди краси: розкішне волосся, яскраві очі. Для макіяжу Пет Макграт використовувала засоби власного бренду Pat McGrath Labs. Тінями візажист створила розлогі стрілки-крила. У штучному освітленні вони переливалися найдрібнішими перламутровими частинками.

Versace ss19

Для макіяжу очей Пет вибрала тіні з набору Mothership V Bronze Seduction Palette.

Mothership V Bronze Seduction Palette, Pat McGrath Labs

Для губ візажист вибрала бальзам Lip Fetish, який з'явився у продажі сьогодні.

Lip Fetish, Pat McGrath Labs
Александра Міку

У шоу брали участь багато топ-моделей, від Кайї Гербер і Джіджі Хадід до Кріс Грікайте і Еді Кемпбелл. Остання продемонструвала нову стрижку авторства Гвідо Палау. Він не перший раз змінює образ топ-моделі. Саме він 2013 року зробив їй стрижку з гривкою, яка перетворила дівчину в зірку подіумів. Сьогодні Гвідо придумав новий образ Еді – з короткою зачіскою в дусі юної Джин Шрімптон.

Еді Кемпбелл

Помилуватися б'юті-образами з показу можна в галереї:

<b>версаче сс19</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.