До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секс-подарунки до Дня Святого Валентина

Можна з різних причин не сприймати День Святого Валентина, але відмовлятися від сексу в цей день – немає сенсу. "Називайте 14 лютого Днем сексуальних експериментів і присвятіть його знайомству з новою (або першою) секс-іграшкою, втіленням еротичних фантазій і зізнанням в обожнюванні себе, – закликає Наталія Ваховська, засновник сервісу подарунків для дорослих Love Box. – І завдяки цим подарункам свято кохання стане вашим улюбленим днем".

Фото: Nagi Sakai @ De Facto Inc. Стиль: Julie Pelipas
Для нього

Колекція секс-іграшок PornHub

Реклама

PornHub давно перейшов у ранг лайфстайл-ресурсів. Згадаймо недавнє нагородження PornHub Awards, де креативним режисером події став репер і засновник бренду одягу Yeezy, Каньє Вест, який своїм повним зануренням в івент (від розробки концепції до дизайну сценічних костюмів для порно-зірок) ще раз підтвердив, що мастурбація і сексуальне задоволення – це стильно.

https://pornhubtoys.com
Мастурбатор-вібратор і стимулятор орального сексу FunFactory Manta

Ще один стильний подарунок, який свідчить про сексуальну рівноправність у парі, – чоловічий вібратор FunFactory Manta. Так, у чоловіків з'явився свій вібратор, який підсилює відчуття під час мастурбації. Виробник наполягає на використанні навіть під час сексу. І 14 лютого – відмінний день для тестування новинки вдвох.

Мастурбатор-вібратор і стимулятор орального сексу FunFactory Manta
Для неї

Еротичний набір для дівчини 12 sexy days Bijoux Indiscrets

Набір іспанського бренду Bijoux Indiscrets зроблений за принципом адвент-календаря. У дванадцятьох віконцях заховані дизайнерські еротичні аксесуари – від пов'язки на очі до вібратора в формі діаманта. Кожен аксесуар – підживлення для сміливих і зухвалих сексуальних фантазій. Варто відкрити віконце – і в уяві постають незвичайні сценарії пристрасних ігор. Багато предметів можна застосовувати не тільки в ліжку, але і на вечірках. Наприклад, браслети для коктейльного образу легко трансформуються в наручники – коли всі розходяться по домівках, незабутній вечір тільки починається.

<b>секс-адвент календарь</b>

Набір еротичної косметики "Місія Чарівна" французького преміум-бренду YesForLov

Говорити про свої сексуальні бажання складніше, ніж на інші теми. А що, якщо про це написати на тілі один одного спеціальним невидимим маркером, який є в секс-наборі YesForLov? Там же ви знайдете ультрафіолетовий ліхтарик, який проллє світло на вічне запитання "чого хоче жінка". А втілити її бажання допоможе еротична косметика з набору: збудливий кліторальний гель, масажне масло з екстрактами даміана, імбиру і розмарину, лубрикант, пір'їнка для інтимних ласк і атласна стрічка. Француженки поспішають на вихідних в Galeries Lafayette, щоб поповнити запаси улюбленої еротичної косметики YesForLov, а секс-блогери зізнаються тюбикам з золотими літерами у обожнюванні.

https://www.yesforlov.com/en/109-mission-irresistible-box.html
Для пари

Сертифікат у готель для рольових ігор Cherry Twins

Сексолог Естер Перель, автор книги "Розмноження в неволі", говорить, що фантазії – це міст між тим, що можливо, і тим, що дозволено. 14 лютого – чудовий день, щоб зробити в ліжку те, що раніше було під забороною (або до чого не доходили руки). Реалізувати фантазії важко у звичних декораціях і на буденному ортопедичному матраці. А в спеціальному готелі з тематичними кімнатами можна повністю переключитися і приміряти на себе інші ролі.

https://www.cherrytwins.com.ua/

Круїз для дорослих

Це all-inclusive здорової людини, адже в такий круїз включене відвідування басейнів топлес і тематичні вечірки в колі інших розкутих пар.

www.temptationholidays.com
Фото: Nagi Sakai @ De Facto Inc. Стиль: Julie Pelipas

Боді-позитивний портрет

Присвятити день собі і своїй сексуальності – хороша ідея. Можна залишитися в ліжку і приголубити кожен сантиметр свого тіла – і досягти бурхливого оргазму. А ще можна замовити свій боді-позитивний портрет у дівчини-ілюстратора Hilde Atalanta з Нідерландів, повісити його на стіні в спальні і милуватися своєю красою щоранку.

@hildeatalanta

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.