До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрети краси індіанок від Айшварії Рай

Густе чорне волосся, котячі очі і білосніжна усмішка – красою індійських жінок неможливо не захоплюватися. Однією з найяскравіших представниць нації є актриса Айшварія Рай, яка 1 листопада святкує 48-й день народження. Vogue.ua розповідає її секрети краси.

Айшварія Рай
Натуральні інгредієнти

Основа здоров'я і краси індіанок – це продукти, до складу яких входять тільки натуральні інгредієнти. А багато масок, кремів і лосьйонів вони, і взагалі, роблять власноруч.

Айшварія Рай

Навіть Айшварія Рай, незважаючи на свій зоряний статус, у приготуванні масок користується рецептами бабусі. Наприклад, для догляду за обличчям актриса використовує дріжджі і йогурт, кокосове масло відмінно живить її волосся і додає йому блиску, а такі спеції, як куркума і червоний перець, допомагають їй у боротьбі з целюлітом.

Рослинне меню

Не таємниця, що більшість населення Індії – вегетаріанці. Рослинне меню – звична справа для кожного індуса та індіанки, а молочні продукти і рибні страви є лише доповненням до звичного раціону. Окреме місце на столі займають спеції, якими в Індії закушують їжу. По-перше, така закуска відмінно дезинфікує організм, а по-друге, усуває неприємний запах з рота. До того ж, гострі спеції розганяють метаболізм, що сприяє спалюванню жирових відкладень.

Протягом дня найщільнішим прийомом їжі є обід. Сніданок і вечеря – навпаки, легкі та соковиті. Якщо на обід індіанка із задоволенням з'їсть велику тарілку карі, то на сніданок це будуть лише миски з фруктами, а на вечерю – овочами.

Водний баланс – це те, за чим стежать всі в Індії. Айшварія Рай починає свій день зі склянки води з лимоном і медом, а протягом дня намагається випивати не менше восьми склянок. Чай і кава не популярні у індусів через високу концентрацію кофеїну і спекотну погоду.

Режим дня і стабільність

Головне – повноцінний сон і стабільність у виконанні щоденних ритуалів краси. Айшварія дбайливо до себе ставиться, тому намагається лягати і прокидатися в один і той же час. Модель ніколи не ляже спати з макіяжем, і не вийде з дому, якщо не виконала всіх ритуалів по догляду за шкірою обличчя. Окреме місце в житті актриси займає масаж, а почуття гармонії і спокою – найважливіше в житті будь-якої індіанки.

Індійські жінки знають, що будь-який результат вимагає часу. З цим усвідомленням індіанка не бігтиме в спортзал відразу після пологів і не відмовить собі в солодкому на сніданок. Почуття любові і турботи до себе закладено у них генетично, а регулярний догляд за собою – це щоденна робота, яка потребує часу і уваги.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.