До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П'ять зірок: топ-моделі і актриси стали посланницями Armani Beauty

Giorgio Armani Beauty представили своїх нових амбасадорів на 75-му Венеціанському міжнародному кінофестивалі, офіційним б'юті-партнером якого є марка. Портрети красунь зняв Девід Сімс.

Сара СампайоФото: Armani Beauty

У п'ятірку зірок увійшли китайська актриса Елейн Чжун, моделі Барбара Палвін, Сара Сампайо, Медісін Ріан і Грета Ферро. У Будинку вважають, що вони уособлюють уявлення про красу, жіночність і сучасність. Дівчата приєднаються до Кейт Бланшетт, яку оголосили посланницею Giorgio Armani Beauty на початку цього року (нагадаємо, актриса – обличчя аромату Sì з моменту його створення 2013 року).

Реклама

Елейн Чжун (Elaine Zhong) – знаменита китайська актриса, випускниця престижної Шанхайської театральної академії. Вона представляє нове покоління китайського кіно.

Барбара Палвін була обличчям аромату Acqua Di Gioia з 2014-го і недавно приєдналася до програми бренду Acqua for Life.

Барбара ПалвінФото: David Sims

Барбара була героїнею б'юті-зйомки Vogue UA (березень 2016) і прикрасила березневу обкладинку португальського Vogue.

Барбара ПалвінGetty Images

Сара Сампайо – португальська топ-модель, яка живе в Нью-Йорку, на початку цього року приєдналася до кампанії Sì Passione поряд з Кейт Бланшетт і Адвоа Абоа.

За останні два роки вона щонайменше п'ять разів з'являлася на обкладинках Vogue. У червні 2016 року вона виступала на підтримку безпритульних тварин з Американським товариством ASPCA.

Сара СампайоGetty Images

Медісін Ріан (Madisin Rian) – нью-йоркська модель, що з'явилася на подіумах Louis Vuittоn і Valentino Couture. Вона стала героїнею кампанії для запуску лінії помад Armani Neo Nude.

Медісін РіанФото: David Sims
Медісін РіанGetty Images

Італійська модель і актриса Грета Ферро зіграла роль в короткометражному фільмі "Una Giacca" ("Жакет"), створеному для безкоштовного освітнього проекту про кіно Armani / Laboratorio.

Грета ФерроGetty Images

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.