До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дороговказні зірки: відомі коучі про те, які завдання вони допомагають вирішити

В Україну прийшла мода на персональних наставників, які допомагають вибрати правильний напрям в житті, пройти шлях до успіху, поставити мету і чітко її дотримуватися. Навіщо успішним дівчатам потрібен коуч і які завдання він може допомогти вирішити?​

Позитивний заряд

Трансформаційний коуч Ольга Плесконос​:

Реклама

"Якщо коротко, то трансформаційний коучинг – це бустер, який запускає каскад позитивних змін в організмі. Я виходжу з того, що людина – це біокомп'ютер. Одні програми в ньому працюють добре, інші – погано. Від цього залежить, сильний він чи слабкий. Сильним людям легко спілкуватися, легко йти в потоці, вони здорові, бадьорі і легко вибудовують взаємозв'язок. Це, до речі, переноситься на гроші, стосунки і здоров'я. Є простий тест, щоби оцінити рівень енергії – стиснути руку в кулак. Тим, у кого він слабкий, не завадить "підзарядитися". Я допомагаю людям стати сильнішими, вчу бути нейтральними – рівно сприймати гарне і погане, без емоційних та енергетичних коливань.

Трансформаційний коучинг – місце нейтральності, коли людина однаково сприймає хороші і погані обставини у своєму житті. Сенс в тому, щоби стати сильнішими, емоційно стійкішими – і вирішувати питання здоров'я, стосунків, кар'єри, грошей, бізнесу більш успішно і ефективно. Це не означає, що людина стає байдужою чи холодною. Всі емоції залишаються, але стають свіжими і оновленими.

Часто до мене звертаються жінки. Успішні, котрі відбулися, повні сил, вони відчувають проблеми у стосунках зі своїми чоловіками, які розвиваються не так швидко. Якийсь час (досить довгий) дівчина здатна робити вигляд "на людях", що все добре, але в якийсь момент неминуче зривається, і тоді стосунки котяться під укіс. У таких випадках моя допомога виявляється дуже доречною. Я працюю і з групами – онлайн. Такі заняття теж досить корисні. Коучингу я навчилася у доктора з Каліфорнії, який практикує систему більш тридцяти років.

З клієнтами ми неодмінно зідзвонюємося раз на тиждень – по телефону чи Skype. Цікаво, що часто клієнти приходять з однією проблемою, а вирішують відразу кілька. Працюючи з енергетичним полем, можна "розігнати" організм – і навіть обмін речовин. Людина стає більш енергійною, швидше ухвалює рішення, у неї загострюється інтелект.

Трансформаційний коучинг допомагає відчувати себе на кожному моменті життя – і не гризти себе за кожен зроблений, чи не зроблений чи неправильно зроблений крок. Це не завадить нікому".

Читайте також:

Идти за мечтой: кто такой коуч и почему без него не обойтись

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.