До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подорож із Chanel до Мадагаскару

Подорожуємо, не виходячи з дому, разом із Chanel. Дім запрошує на Мадагаскар, де добувають ваніль планіфолію для преміальної лінійки Sublimage.

Реклама

Мало хто знає, що стручок ванілі — це плід екзотичної квітки орхідеї. У Chanel з мадагаскарською ваніллю працюють з 2006 року. Тоді вченим вдалося виділити поліфракційований екстракт ванілі планіфолії. Згодом лабораторії Дому навчилися використовувати різні частини рослини — від коренів до стеблин. Всі їх використано в лінійці Sublimage. Квітки ванілі планіфолії квітнуть лише добу, потім в’януть. Саме в цей період важливо запилити їх — у Chanel роблять це вручну.

У проєкті Beyond the Jar Chanel розкриває секрети вирощування ванілі, збору врожаю, дбайливого ставлення до сировини. Мініфільм повністю занурює у спекотну, вологу атмосферу Мадагаскару, де щороку з трепетом чекають, поки дозріє ваніль планіфолія. Проєкт з вирощування ванілі дає не тільки цінну сировину для майбутніх б’юті-засобів, а й роботу місцевим жінкам. Повна версія фільму триває всього п’ять хвилин, але дає повне розуміння, як росте ваніль.

У 2020 році лінійка Sublimage поповнилася трьома новими засобами Sublimage La Collection Lumière. До неї увійшли три засоби з догляду за шкірою:

— відлущувальний лосьйон для сяйва й рівного тону шкіри La Lotion Lumière Exfoliante зі злегка гелевою текстурою й фруктовими кислотами в складі;

— фундаментальний концентрат для пружності шкіри обличчя та шиї L'Essence Lumière з екстрактом дикої альпійської рослини солідаго й концентрованою водою ванілі планіфолії з її антиоксидантними властивостями;

— регенерувальний крем для сяйва та рівного тону шкіри La Crème Lumière.

Гама Sublimage, Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.