До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пластика сосків: тренд, натхненний Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер надихає дівчат на пластику сосків. Питання –наскільки це безпечно.

Якщо раніше до пластичних хірургів приходили з фотографіями знаменитостей і просили зробити їм такий же ніс, груди або сідниці, то тепер дівчата змінюють форму своїх сосків. До пластичного хірурга з Нью-Йорка Нормана Роуі все частіше звертаються саме за такими, як у Кендалл Дженнер. "Мені дуже подобається Кендалл і то, як легко вона з'являється без бра. Під її одягом не видно нічого такого собі, просто обриси сосків. Це дуже сексуально і жіночно" – розповідає пацієнтка Роуі. Лікар робить ареоли симетричними, а після – коригує колір сосків: щоб зробити їх світлішими, використовує лазер, темнішими – татуаж.

Реклама

Філери на основі гіалуронової кислоти моделюють сосок і роблять його більш опуклим. Одна ін'єкція в клініці доктора Роуі коштуватиме приблизно $700, вся процедура займає не більше 30 хвилин, а отриманий результат триматиметься близько двох років.

У той же час, Даррен Сміт, один з найкращих сертифікованих пластичних хірургів в Нью-Йорку, надає перевагу іншому підходу. Він, як правило, радить пацієнтам рішення на основі імплантатів, так як ця процедура більш безпечна і контрольована, враховуючи складну анатомію. Сміт попереджає, що існують ризики, пов'язані з ін'єкцією філерів безпосередньо в соски. "Це дуже чутлива структура, яка заповнена нервовими закінченнями і молочними протоками для грудного вигодовування. Потрібно бути обережним, оскільки філер може засмітити молочні канали або придушити кровопостачання соска", – пояснює він.

Проти ін'єкцій філерами в недавньому інтерв'ю Vogue.ua висловився також пластичний хірург Едгар Камінський.

Instagram: @vogueua_beauty

За матеріалами: allure.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.