До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Небо, повітря, сонце: б’юті-історія, яка дихає літом

Літо — це маленьке життя. Взяти від нього все — і насолодитися кожною секундою: програма-мінімум до кінця поточного сезону.

Насолоджуючись променями сонця, важливо не забувати про захист від ультрафіолету. Все, що треба знати про санскрини, шукайте тут. Чим сонцезахисні засоби шкодять природі, читайте тут. Добірку найкращих засобів для захисту від сонця у форматі спреїв шукайте тут.

Реклама

Літо — ідеальний час, щоб захопитися спортом. Ми надихаємося найкращими й шукаємо в них натхнення: Роман Смидюк, Марі Карачина, Світлана Лучкіна мотивують нас ставати енергійнішими й насолоджуватися щоденною активністю.

Літо — ідеальний момент, щоб відкрити для себе нову косметику з догляду за тілом: дезодоранти без солей алюмінію в складі, ознайомитися з концепцією Clean Beauty, спробувати самозасмагу й відполірувати тіло за допомогою ідеального скрабу.

Той, хто завжди мріяв, але ніяк не наважувався, може спробувати стрижку боб, яка увійшла до списку б’юті-трендів останнього десятиліття. Той, хто втомився від бобу, може переглянути радикальні варіанти стрижок.

Можна опанувати нові різновиди спорту, надихаючись розповідями наших героїнь: Олена Гайваненко-Кіперман розповідає, як уподобала серфінг; Анастасія Степула — про своє захоплення сапбордингом; Дарина Клименко — про пристрасть до кайтбордингу.

Саме час вибрати собі нові парфуми, які потім весь рік асоціюватимуться з літом. Як вибирати парфуми на літо, читайте тут. Чому не всі аромати, у яких є слово "вода", пахнуть водою, читайте тут. А добірку найкращих ароматів з нотою лаванди можна знайти тут.

Влітку шкіра особливо потребує вологи. Зволожувальні креми у форматі спреїв ми зібрали тут, а освіжні серпанки можна знайти за посиланням. Повний гід про зволоження шукайте тут.

Зрештою, можна насолодитися манікюром або свіжим фарбуванням — так-так, у салоні. Ідеї ​​дизайну ми зібрали тут.

А ще — спланувати свої майбутні подорожі Україною. Адже головне в літі — не пропустити його.

Фото: Anna Dabrowska || @annadabrowskaphotography
Виробництво: WINTELER PRODUCTION || @winteler_production
Зачіски й макіяж: Gosia Peruzynska || @gosiamakeup
Модель: Nathalie Blendermann || Boss Models Cape Town

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.