До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хвилинка слави: засоби, які допомагають підготуватися до червоної доріжки

Засоби, які допомагають підготуватися до важливих виходів – навіть до дефіле червоною доріжкою.

Косметолог Джоанна Чек, до якої перед гучними подіями заходять Дженніфер Еністон і Кім Кардаш'ян, каже, що перед важливим виходом на червону доріжку всі її знамениті клієнти хочуть одного й того ж: сяйної шкіри, вираженої лінії вилиць і чітко окресленого підборіддя. Тому доглядові процедури вона призначає з урахуванням цих вимог. "Головне – створити ідеальне полотно для візажиста", – впевнена Чек.

Реклама
Нічна крем-маска для обличчя та шиї Lift HD Night Recovery Mask Cream, Collistar

Крем-маску Collistar краще нанести на ніч напередодні важливої події. У складі – комплекс Tens-Activ, який виконує роль каркасу, що зміцнює і підтягує шкіру, і екстракт бурих водоростей, що налагоджує обмін речовин у клітинах.

Відновлювальний бальзам моментальної дії Baume Beauté Éclair, Clarins

Бальзам Clarins стирає сліди втоми. Екстракт оливи в його складі зволожує і заспокоює шкіру, а екстракт рису надає їй порцелянової ніжності.

Удосконалювальний крем-спрей для усунення ознак втоми L'Intemporel Blossom, Givenchy

Підготувати обличчя до макіяжу допоможе легкий крем Givenchy в форматі димки-спрея. Його зручно покласти до клатча – і додати вологого сяйва шкірі в будь-який момент вечірки: розпорошувати можна на косметику.

Набір Dior Backstage Glow Face Palette № 001 Universal, Dior

А скульптурувати вилиці найпростіше з палеткою Dior з професійної лінії макіяжу бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.