До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Джіджі Хадід у новому сезоні

Щоразу, виходячи на подіум, Джіджі Хадід цілковито змінюється й водночас залишається собою. Розглядаємо образи в деталях.

Moschino

23 квітня Джіджі Хадід святкує 25-річчя. Нова супермодель, посланиця Prada, одне з найупізнаваніших облич індустрії й ікона інстаграму, Джіджі — багатогранна й талановита. У неї нетипова зовнішність: по-дитячому припухле обличчя, якому почасти завдячує мода на baby face; трохи сонний погляд і безліч родимок. У Джіджі 47 мільйонів підписників в інстаграмі й вона — один з головних світових інфлюенсерів. Кожен її вихід — подія, кожен вихід на подіуми — сенсація. Джіджі вміє бути різною: попри характерну зовнішність вона легко вживається в образи й приміряє на себе то роль навіженої королеви, то роль зірки німого кіно. І головний її талант — у всіх образах залишатися собою. Вивчаємо найефектніші подіумні образи Джіджі Хадід нового сезону.

Реклама

<b>джиджи хадид выходы fw2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.