До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі секс-іграшки, з якими не страшний локдаун

ОК, локдаун — не найприємніша подія в житті, з іграшками чи без них. Але зробити його захопливішим, а, можливо, й використати, щоб розкрити в собі нові грані чуттєвості, — цілком робоча ідея. Вибираємо секс-іграшки, які можна купити в Україні, з найразючішим функціоналом.

Фото: David Ferrua
Liberty by Lily Allen, Womanizer

Scream your own name! — слоган Womanizer. Це абсолютно феміністський бренд, створений для жіночої насолоди. Його амбасадорка, британська співачка Лілі Аллен, поділяє секс-позитивну філософію: жінки мають право насолоджуватися — і соромитися тут нічого.

Реклама

Технологія впливу — незвична: не вібрація, не ковзання, не тертя. Безконтактна стимуляція (технологія називається Pleasure Air) найбільше подібна до коливних потоків повітря, зосереджених в одній точці. Оргазм із цим приладом досягається замалим не за п’ять хвилин (98% жінок фінішують у межах цього таймінгу).

Womanizer активується тільки в разі дотику до шкіри, а варто відкласти його в сторону — вимикається сам. Його можна брати вранці в душ, а ввечері — у ванну, — каже виробник: прилад на 100% водонепроникний. Поради досвідчених користувачів: можна змащувати обідок силіконової насадки мастилом (важливо: годиться тільки та, що на водній основі) або використовувати його на сосках.

Безконтактний стимулятор клітора Liberty by Lily Allen, Womanizer
Osé 2, Lora DiCarlo

Це технологічна іграшка, яку доречніше називати мікроробот. Велика коробка, докладні інструкції, навчальні відео. Не Osé 2, а освітня секс-платформа в одному девайсі.

Проте запуск розпочався зі скандалу. Lora DiCarlo вирішили представити Osé 2 на CES — найвідомішому ярмарку технологічних новинок у світі, який відбувається в Лас-Вегасі. Мікроробот дістав нагороду за інновації в робототехніці (!). Трохи згодом організатори передумали й відкликали її. Ще за п’ять місяців повернули, а інтерес публіки до Osé 2 досяг піку. До речі, Osé 2 — володар призу глядацьких симпатій від журналу "Популярна механіка".

Lora Dicarlo Osé 2, зовні подібний до артоб’єкта, обіцяє змішані оргазми. В описі до робота зазначено: "Він замінює руки, пальці і язик". У нього два наконечники: перший, для стимуляції точки G, обладнаний вбудованою кулькою, яка пересувається під силіконовою поверхнею приладу й стимулює точку G. Другий — вакуумний масажер для клітора, що імітує оральний секс. Обидва наконечники можуть працювати водночас.

Водонепроникний, із зарядкою від USB, робот обладнаний десятьма режимами інтенсивності. Головне — це можливість максимально точно підігнати вигини, кут і довжину під себе. Щоб побачити, як це робиться, варто подивитися відео.

Chorus, We-Vibe

We-Vibe уславився тим, що випускає іграшки не для егоїстів, а для тих, хто любить ділити насолоду на двох. Хоча чому ділити? Радше множити.

Іграшки компактні, їх можна зберігати хоч у косметичці. А головна особливість — керують ними через застосунок. Тож можна дістати насолоду, навіть якщо партнер або партнерка перебувають у сусідній кімнаті, сусідній країні або за океаном.

Підказка інсайдерів: Chorus можна використовувати як ерекційне кільце. Гаджет видає вібрації, які змінюють відчуття під час сексу.

До іграшки додається пульт дистанційного керування. Пульт непростий: називається Chorus Squeeze Remote і реагує на стиснення. Що сильніше стискати (а в миті насолоди це відбувається рефлекторно), то сильніша вібрація.

Sona 2 Cruise, Lelo

Lelo — наймодніший у світі бренд секс-іграшок. Його придумали у Швеції 10 років тому — і фактично створили новий тренд: іграшки для дорослих, які мають вигляд дизайнерських штучок. Якість, тактильні відчуття, паковання, зручність, ціна — як годиться, на рівні.

Sona 2 Cruise як пуанти, вишукано зігнуті "в підйомі". Замість того, щоб стимулювати лише "верхівку айсберга", він обіцяє охоплювати звуковими вібраціями більшу територію (залучаються SenSonic technology) — і, відповідно, потішити яскравішим оргазмом. А що ближче до завершення, то сильніший вплив — це технологічне нововведення Cruise Control.

Як кажуть у Lelo, Sona знижує рівень стресу, допомагає швидше заснути, розслабляє та майже знімає вінець безшлюбності. Варто перевірити.

Satisfyer Curvy 3+

Доступніший за Womanizer, Satisfyer Curvy 3+ нічим не поступається флагману. Тактильно приємний, потужний, керований через застосунок (або без нього), наближає до фіналу за ті ж 5 хвилин.

Вакуумний стимулятор Satisfyer Curvy 3+

Він має неоціненну перевагу: завдяки особливій формі його можна використовувати не тільки в сольних партіях, але й у дуеті. Додаткова стимуляція клітора в сексі ще нікому не шкодила. Гаджет поєднує вакуумну стимуляцію й вібрацію, до того ж використовувати їх можна як окремо, так і водночас.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.