До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраще – попереду: найнеобхідніші б'юті-засоби серпня

Серпень – час носити гарячі східні аромати, приміряти макіяж майбутнього сезону і використовувати засоби по догляду з приємними формулами, що охолоджують.

Сироватка для тіла Perfecting Body Lift, HydroPeptide

Підтягнути шкіру після перерви в тренуваннях, вагітності або втрати ваги допоможе сироватка з антигравітаційними пептидами і пептидами-антиоксидантами. Екстракти капусти кейл, кінського каштана та імбиру в її складі зміцнюють судини, а екстракт фізаліса бореться з в'ялістю.

Реклама
Антигравітаційна сироватка для пружності та омолодження тіла Perfecting Body Lift, HydroPeptide
Компактний крем Crème Jour Compacte Sublimatrice SPF 15 PA+ Anti-Fatigue, Givenchy

Перший крем Givenchy в компактній упаковці захищає від сонця (SPF 15), покращує мікроциркуляцію і заряджає енергією – завдяки екстрактам рожевого перцю і вітаміну С у складі. Але головне – миттєво охолоджує шкіру і надає їй сяяння. Консистенцією він схожий на тремтячу панакоту; наносити можна кілька разів протягом дня за допомогою спонжа.

Компактний крем Crème Jour Compacte Sublimatrice SPF 15 PA+ Anti-Fatigue, Givenchy
Зволожувальний охолоджувальний крем-гель, La Mer

Крем-гель з формулою на водній основі охолоджує шкіру і зменшує почервоніння. Мікрогелеві масляні капсули в складі освіжають і зволожують, а концентрат лаймового чаю, потужний антиоксидант, захищає від впливу агресивних факторів навколишнього середовища.

Зволожувальний охолоджувальний крем-гель, La Mer
Musc Noble, Guerlain

Musk Noble Guerlain – новинка в лінії орієнтальних ароматів Guerlain Les Absolus d'Orient. Він переносить на східний базар, де пахне спеціями, шкірою, трояндами, гарячим сонцем, але, в підсумку, все обгортають повітряні хмари, що пливуть за вітром.

Аромат Musc Noble, Guerlain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.