До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лист очікування: яку косметику купувати в жовтні

Нові аромати, косметика для догляду, парфумовані свічки і засоби для макіяжу: в київському ЦУМі є все, щоб жовтень був теплим.

фото: Eric Guillemain для Parfums Christian Dior
Помада Givenchy

Оксамитове покриття, зволожувальні властивості, кейс з натуральної шкіри – і рідка формула. В її складі – змолоті в пудру пігменти, що відповідають за яскравість кольору, гіалуронова кислота, що утримує вологу протягом шести годин, масло рослини акмелли й віск, щоб помада легко наносилася і не була відчутною на губах.

Реклама
Помада Le Rouge Liquide № 410 Rouge Suédine, Givenchy
Лосьон для тіла Joy, Dior

Цитрусові, альдегідні і деревно-мускусні акорди нового аромату Dior Joy з нотою троянди звучатимуть інтимніше і довше поверх зволожувального лосьйону для тіла з однойменної лінії. Joy, обличчя якого – 28-річна актриса Дженніфер Лоуренс, втілює любов до життя і, за твердженням Будинку, пахне щастям.

Зволожувальний лосьон для тіла Joy, Dior
Хайлайтер Supreme Illuminator, Sensai

Наповнить світлом і підкреслить доглянутість шкіри хайлайтер з натуральною шовковою пудрою в складі. Ним можна створювати різні ефекти – від свіжого ранкового сяйва до вечірнього світіння. Достатньо нанести його над вилицями, на підборіддя, ключиці і виїмку над верхньою губою.

Хайлайтер Supreme Illuminator, Sensai
Лак YSL Beauté

Пурпурово-ліловий – знаковий колір YSL з моменту першого показу Будинку 1962-го. Саме до нього звернувся креативний директор YSL з макіяжу Том Пешо в своїй дебютній колекції. "Люди, які бояться пурпурового, боятимуться будь-якого кольору. Насправді його просто носити – це колір, який личить всім". Вірний спосіб приручити ліловий – манікюр, який буде доречним і в офісі, і на вечірці.

Лак La Laque Couture № 107 Violet Underground з колекції Yconic Purple, YSL Beauté
Парфумована свічка L'Elide, Diptyque

Скоринка гіркого апельсина, оберемки дикої лаванди, щіпка мускатного горіха і багато сандалу – це композиція нової свічки L'Elide Diptyque. Вона поповнить серію 34 Boulevard Saint Germain, присвячену історичній адресі паризького парфумерного Будинку, де 1961 року був відкритий його перший магазин.

Парфумована свічка L'Elide, Diptyque
Аромат Maravilla, BVLGARI

Аромати з "ювелірної" колекції BVLGARI перекладають на парфумерну мову ювелірні коди Будинку. А також передають асоціації та відчуття, пов'язані з дорогоцінними каменями, що використані в його прикрасах. Maravilla – посвята прозоро-жовтому каменю цитрину – переливається нотами соковитого італійського лимона, апельсинового кольору, персика, жасмину і пачулі.

Аромат Maravilla з колекції Le Gemme, BVLGARI, ексклюзивно в ЦУМ
Компактна пудра і кисть, Giorgio Armani

У лабораторіях Giorgio Armani Beauty люблять завдання з категорії "неможливе можливо". Цього разу вирішили створити фіксуючу пудру з властивостями рідкого тону. Десять років пішло, щоб винайти "пам'ять води": під час виробництва вода випаровується, залишає одну лише пудру. Але під час контакту з вологою на поверхні шкіри пудра знову стає флюїдом, який огортає вуаллю.

<b>Цум GA</b>

Крем Soin Velours, Sisley

Стягнутість, тьмяність, почервоніння, шорсткість і дискомфорт – прикрі симптоми, характерні для сухої шкіри, виникають, коли порушується водно-жировий обмін. Зміцнити захисні сили шкіри, відновити баланс жирів і вологи допоможе крем з вітамінами, екстрактами манго, насіння бавовни і квітів шафрану.

Крем для сухої шкіри Soin Velours, Sisley
Помада Dior Ultra Rouge

Вчені лабораторій Dior придумали, як соковиті, насичені пігменти переносити прямо на губи. Їм вдалося впровадити пігмент і у водну фазу помади, і в масляну – і з'єднати їх. В результаті вдалась помада на водній основі – перша в історії макіяжу емульсія в стіку. Для неї створили спеціальний червоний футляр і випустили 26 відтінків.

Помада Dior Ultra Rouge, Dior
Тіні Vamp! Compact Duo, Pupa

Smoky eyes з бездоганним растушуванням або легкий денний макіяж буде робити набагато легше завдяки новим тіням Vamp! від Pupa. Вони невідчутні на повіках і стійко тримаються – все завдяки інноваційним силіконам в формулі. До того ж концентрація пігменту в них така висока, що зайвих рухів пензлем не буде потрібно.

Тіні Vamp! Compact Duo, Pupa
Антивікова сироватка Diego Dalla Palma

Сироватку з частинками золота можна використовувати двома способами: додати кілька крапель в щоденний догляд, щоб підживити шкіру обличчя і губ, – або нанести по краплині по центру обличчя, на вилиці і підборіддя, а потім змішати з тональною основою, щоб досягти ефекту вологої сяючої шкіри.

Антивікова сироватка з частинками золота Gold Infusion, Diego Dalla Palma

Всі товари можна знайти в київському ЦУМі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.