До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літати красиво: 14 б'юті-порад для подорожей від знаменитостей

14 відомих жінок розповіли про б'юті-лазівки в подорожах команді британського Vogue, що особливо корисно напередодні сезону відпусток і численних поїздок.

Кейт Вінслет
Кейт Вінслет

Під час тривалих перельотів я відмовляюся від макіяжу і наношу на обличчя тонну зволожувального крему. Якщо я повинна мати пристойний вигляд, як тільки зійду з літака, то ще використовую тканинні маски. Маска Lancôme Advanced Genifique – дивовижна. Я завжди відчуваю себе трохи нерозумно, коли сиджу в масці, чим нагадую Ганнібала Лектора з цими вирізаними отворами для очей. Але якщо я знаю, що з аеропорту мені потрібно їхати на запис talk-show або на зйомку, тоді просто зобов'язана зробити хоч щось, щоб допомогти своєму обличчю мати гарний вигляд, поки я в повітрі.

Реклама
Зої Кравіц
Зої Кравіц

Після перельоту я люблю використовувати еліксир Caudalie Beauty Elixir – це гарантія моментального пробудження і мені подобається його м'ятний запах. Retrouvé роблять чудові сироватки в зручних маленьких упаковках, які просто чудові для подорожей. Також в моїй сумочці обов'язково повинен бути коректор Touche Éclat, адже ніколи не знаєш, кого тобі доведеться зустріти! Цей набір відмінно підійде після приземлення.

Кіра Найтлі
Кіра Найтлі

Я абсолютно не в змозі доглядати за своєю шкірою під час подорожей. Нещодавно я дізналася про олію шипшини, яку мені порадив друг. Польоти погано впливають на стан шкіри, роблять її сухою, тому я спробувала олію і вона дійсно допомогла. Тепер я завжди подорожую з нею.

Карен Елсон
Карен Елсон

Я обожнюю все в мініатюрних тревел-упаковках. Абсолютно все. Якщо можна дістати продукт в мініатюрі, то я обов'язково його отримаю. Марокканська олія? У тревел-упаковці. Очищувальний засіб Eve Lom – тільки в тревел-упаковці. Запропонуйте мені що завгодно в маленькому розмірі і я захочу це. У мене завжди занадто багато речей, коли я збираю сумку. Я забираю все, крім кухонної раковини. Одного разу у мене був довгий спір в Хітроу з приводу маленької косметички. Вони змусили мене викинути крем Crème De La Mer! Все було в порядку, ось тільки сумка не закривалася досить щільно. Я була в шоці, адже це був La Mer.

Белла Хадід

Я завжди беру з собою ефірні олії і кристали. Мені потрібно бути впевненою, що в літаку хороша енергетика, тому що я іноді панікую, коли занадто часто літаю. Дуже багато часу я проводжу на самоті, тому мені важливо мати при собі домашні речі. Я намагаюся перетворити літак у свій будинок. Один з моїх візажистів в Кореї, що знає, як сильно я втомлююся, дав мені коробочку з рідким женьшенем в маленьких пакетиках. Це жахливо на смак, але дає відчутний приплив енергії.

Дрю Беррімор
Дрю Беррімор

Міні-спрей від Evian дуже хороший. Я не з тих льотчиків, які випивають вісім унцій води щогодини. Я з тих, хто: "Дай мені Криваву Мері!". Це безкоштовно. Я заплатила тисячу доларів за квиток, але я не відмовлюся від жахливого вина, арахісу і крекерів.

Емілія Кларк

Я беру з собою цілий набір косметики, який не буде повним без засобу для очищення Shiseido, зволожувального крему і крему під очі.

Адвоа Абоа

Це зовсім необов'язково, але у мене є дивна звичка переконуватися, що навколо мене чисто. Багато дезинфікувального засобу йде на простір, в якому я перебуваю. Якщо тільки подумати, скільки там мікробів, а прибирають там тільки за допомогою пилососа ... І ще я всім рекомендую не використовувати подушку, а брати свою.

Марго Роббі

Як не прикро, але на мені має бути макіяж, коли я йду через аеропорт, адже там часто бувають папараці. Але в літаку я педантично його змиваю. Зазвичай я використовую серветки Johnson & Johnson, а потім Peter Thomas Roth Complexion Correction Pads для здорового тону. Мені також дуже подобається Aesop Immediate Moisture Facial Hydrosol і Caudalie Beauty Elixir. Один з них завжди лежить в сумочці. У мене є спеціальна косметичка для літака, яку завжди зручно брати з собою. Всі продукти в ній потрібного розміру, тому їх не можуть відібрати. Це давно налагоджена схема.

Джессіка Честейн

Я думаю, що під час перельоту на обличчі не має бути багато косметики. До того ж, повітря в літаку дуже сухе, тому я – той, хто використовує багато рожевої води. Перш за все, мені подобається її запах. Вона розслабляє і заспокоює, а також корисна для шкіри. Ще я роблю багато масок в літаку, але це дивно, коли мене хтось впізнає. Зазвичай я наношу маску і лягаю спати. Але я не хочу, щоб хтось сфотографував мене сплячою з маскою на обличчі.

Гейлі Бібер

Я не люблю подорожувати з макіяжем. Під час перельоту я не користуюся масками, але наношу багато зволожувального крему. І п'ю багато води.

Крісті Тарлінгтон

Під час подорожі я наношу вдвічі більше зволожувального крему, зазвичай на масляній основі, і не використовую косметики. Я також намагаюся пити багато води – вважаю, що гідратація важлива як зовні, так і внутрішньо. Був час, коли я не пила і не їла під час перельотів, але в літаку це відмінно допомагає скоротати час! Все складніше проносити в літак свої речі, тому я здаюся, і беру все, що можна.

Майя Джама

Я досить багато літаю, тому обов'язково використовую тканинну маску, а потім жирний нічний крем. В основному це зволоження, зволоження і ще раз зволоження, а також багато води. Я дуже люблю маску Charlotte Tilbury's Instant Magic Facial Dry Sheet Face Mask. З нею ти маєш досить смішний вигляд. Вона відмінно підходить для подорожей, тому що з нею можна спати сидячи, і вона не з'їжджатиме, адже є спеціальні гачки для вух.

Бінкс Волтон

Моя подруга Лексі [Болінг] дістала мені невеличкий спрей La Mer з аеропорту. Тепер він завжди зі мною. Якщо ви багато літаєте, то перебуваєте в ризику зневоднення. Навіть якщо ви п'єте багато води, вам все одно потрібне додаткове зволоження.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.