До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні б'юті-новини тижня: від відкриття Музею косметики до нової зачіски Гвен Стефані

Розповідаємо про найгарячіші новини тижня: Кайлі Дженнер продала свій бренд, у Нью-Йорку відкривається Музей косметики, Кім Кардаш'ян знову змінила колір волосся (і він розкішний), а Гвен Стефані тепер з'являється на публіці з платиновим бобом і прямою гривкою.

Музей косметики

У травні 2020 року в Нью-Йорку, в районі Мітпекінг, відкриється Музей косметики, в якому буде досліджена історія макіяжу і його вплив на суспільство. Обіцяють експозиції, які розповідатимуть про історію макіяжу. Нагадаємо, книжку "Історія макіяжу" візажистка Ліза Елдрідж написала 2015 року. Перша виставка називатиметься "Рожеві джунґлі: макіяж 50-х в Америці" та розповість про б'юті-тренди того часу і жінок, які визначили погляд на макіяж: Мерилін Монро, Грету Гарбо, Одрі Гепберн. Сьогодні їх би називали інфлюенсерами.

Реклама
Мэрилин Монро Энди Уорхол"Мерилін Монро", Енді Воргол

Виконавчий директор і співзасновниця музею, Дорін Блох каже в інтерв'ю WWD, що 50-і обрали для запуску не випадково: саме тоді фактично зародилася індустрія такою, якою ми її знаємо тепер. З'явилися іменні бренди косметики, засновані Елізабет Арден, Геленою Рубінштейн, Максом Фактором і Саллі Гансен, а в макіяжі з'явилися тренди: cat eye і образ з акцентом на губи. До співпраці Музей запрошує професіоналів індустрії: знамениту художницю з макіяжу Рейчел Гудвін, візажистку українського походження, яку знає весь світ, Владу Гаггерті. Контриб'юторами першої виставки стануть марки Erno Laszlo і Alcone.

Кайлі Дженнер продала Kylie Cosmetics

Контрольний пакет акцій Kylie Cosmetics, вартість якого оцінюють у $1,2 млрд., Кайлі Дженнер продала компанії Coty Inc. У портфелі останньої – Max Factor, Bourjois, Wella, g.h.d. OPI. Сума угоди склала $600 млн. Бренд перейменують у Kylie Beauty. Інфлюенсер і модель залишиться обличчям бренду і просуватиме його за допомогою особистих соцмереж, аудиторія яких налічує майже 300 мільйонів осіб. Днями Кайлі Дженнер представила різдвяну колекцію макіяжу і присвячений їй кампейн, в якому, зрозуміло, знялася сама.

Рождественская рекламная кампания Kylie CosmeticsРіздвяна рекламна кампанія Kylie Cosmetics
Нова зачіска Гвен Стефані

Вибухова білявка Гвен Стефані змінила зачіску. Щоправда, тимчасово. Стиліст волосся Роберт Ветика запропонував співачці приміряти платинову перуку з зламаними локонами і гривкою. Це створило приємний контраст зі звичним образом Гвен.

Гвен СтефаниГвен Стефані
Гвен Стефани стрижка боб парикГвен Стефані в перуці
Шоколадний відтінок волосся Кім Кардаш'ян

Кім Кардаш'ян освіжила колір волосся. Він все ще коричневий, але тепер з глибоким шоколадним підтоном. Волосся Кім сяє, наче глазур на шоколадному торті. Автором трансформації став стиліст-знаменитість Кріс Епплтон.

Новый цвет волос Ким КардашьянНовий колір волосся Кім Кардаш'ян@chrisappleton1

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.