До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ворожіння Таро: що нам готує вересень

Таро — не просто карти або інструмент пророкувань. Це ціла система символів, мова прихованих знань. Знаками з нами говорить Усесвіт, і через них можна отримати інформацію про майбутні події. 22 аркани, як 22 наставники, дають поради, на що варто звернути увагу у вересні.

Фото: архів Vogue

Текст: Анастасія Талько

Реклама

У вересні фокус ліпше змістити із зовнішнього на внутрішній, уповільнити рух і набратися сил для нових звершень. На що конкретно варто звернути увагу всім знакам зодіаку, розкажуть карти таро.

ОВЕН — ВЕРХОВНИЙ ЖРЕЦЬ

Прийшов час робити вибір, який довго чекав слушного часу. Щоб ухвалити правильне рішення, треба заспокоїтися, залишити роздуми й уявити, що немає жодного з наявних варіантів. Відчути їхню відсутність — і тільки тоді повернутися до питання.

ТЕЛЕЦЬ — ЗАКОХАНІ

Важливо шукати баланс, особливо — щодо улюбленої роботи й улюблених людей. Важливо тішити їх турботою й плодами своєї праці; це важливо в будь-якому місяці, але тепер — особливо.

БЛИЗНЮКИ — КОЛІСНИЦЯ

Варто виявити наполегливість і наважитися на крок, на який раніше бракувало сміливості. Нехай ніхто не здогадується про ваші сумніви; зате ви здивуєтеся власним здібностям.

РАК — СОНЦЕ

Розслабтеся. Все йде своїм звичаєм, і від вас мало що залежить. Краще насолодитися осіннім теплом у якомусь гарному місці з приємним товариством. Це принесе і користь, і втіху.

ЛЕВ — МІСЯЦЬ

Не варто очікувати на швидкі результати. Ситуацію потрібно відпустити, але водночас і далі йти вперед. Нехай не бентежать розмови за спиною або відвертий пресинг: просто треба повільно, але впевнено рухатися до мети.

ДІВА — ВЕРХОВНА ЖРИЦЯ

Час відкритися новим знанням. Прочитати нові книги, купити курс, записатися на тренінг. Дати свіжої поживи розуму, пропустити все через серце — і побачити нові перспективи.

ТЕРЕЗИ — ІМПЕРАТОР

Час зібрати всі справи разом, розставити пріоритети, скласти план (ліпше — письмово) і діяти. Не варто покладатися на помічників: ніхто, крім вас, зараз не впорається краще.

СКОРПІОН — ПРАВОСУДДЯ

Більше пильності й уважності, особливо в юридичних питаннях. Слова подібні звуку, якщо не мають сили. Варто звернутися за консультацією до компетентної людини, це збільшить шанси на перемогу.

СТРІЛЕЦЬ — МИР

Потрібно знайти мету, яка зблизить з партнером у робочому або особистому житті. Мету вдасться втілити швидко, і істотний прорив забезпечений.

КОЗЕРІГ — МАГ

Вас готові слухати, але щоб бути почутим, треба змінити тактику й передати повноваження. Дайте слово тим, хто давно про це просить. І тоді ваше слово буде вирішальним.

ВОДОЛІЙ — ПОМІРНІСТЬ

Знадобиться більше конкретики. Не треба ховати суть за зайвими словами й діями. Думки треба чітко формулювати — і викладати суть.

РИБИ — СИЛА

Свою силу доведеться виявляти через терпіння. Взяти бажане вийде, якщо вірити в успіх. Не варто шкодувати про витрачений час. Ви вкладаєте в краще майбутнє. До речі, квапити події теж не варто.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.