До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Французький поцілунок: презентація оновлених помад ROUGE DIOR

В Україну нарешті приїхала оновлена ​​колекція легендарних помад ROUGE DIOR, які придумав мсьє Крістіан Діор ще в 1953 році. Сам дизайнер називав їх аксесуаром для жінок от кутюр і за всі ці роки, після безлічі трансформацій і перевидань, ці помади аніскільки не втратили свого статусу. Сучасні жінки також знають, що разом з ROUGE DIOR вони завжди матимуть чудовий вигляд. Пройшла камерна презентація лінійки в київському бутику Dior серед витворів останньої колекції Марії Грації К’юрі.

Санта Дімопулос

Розпочався вечір з презентації Євгена Пономаренка — людини, яка знає все про чарівний світ Dior. До оновленої колекції ROUGE DIOR увійшло понад 70 різноманітних відтінків, з яких в Україну привезли 39. Відмітна ознака цієї колекції — різноманітність текстур. Уперше кожен відтінок колекції представлений у чотирьох різних фінішах — матовому, сатиновому, оксамитовому й металік.

Реклама
Євген Пономаренко

"Народилася помада ROUGE DIOR завдяки легендарному червоному відтінку №9, який, зокрема, використовували для підкладки не менш відомої сумки Lady Dior, — розповідає Євген. — Уже в помадах цей відтінок з’являється під номером 999, а однією з перших його шанувальниць була Марлен Дітріх. Любила його і Мерилін Монро, яка вибрала саме цю помаду для однієї з останніх своїх фотосесій. Сьогодні без цієї помади на червоні доріжки не виходять Наталі Портман і Шарліз Терон".

Сучасні помади ROUGE DIOR підтримують сильний зв’язок з кутюрною спадщиною модного Дому. Чотири фініші натхнені тканинами з кутюрних колекцій Dior, а деякі з відтінків мають такі ж назви, як і образи, що їх придумав ще сам кутюр’є. Попри всю різноманітність колірної палітри, всі відтінки з нової колекції унікальні. Модний Дім Dior має свою експериментальну лабораторію, у якій розробляють усі відтінки й потім використовують під час виробництва тканин для колекцій Haute Couture і цих помад. "Ви маєте підбирати відтінок не під ваш типаж, а під ваш настрій, — був упевнений мсьє Діор. — І тоді вона стане вашим продовженням".

Маша Виноградова
Санта Дімопулос і Валерія Гузема
Ася Мхітарян і Санта Дімопулос

Показово, що перша помада ROUGE DIOR була справжнім втіленням філософії кутюр, адже Крістіан Діор придумав для неї кришталевий флакон з металевою основою, форма якого була натхнена обеліском з площі Згоди в Парижі. Унаслідок вага цього продукту не передбачала, що жінки носитимуть його в мініатюрній сумочці, зате він мав ефектний вигляд на туалетному столику.

Ірина Адоніна

Нові помади ROUGE DIOR привертають увагу не тільки своїм зовнішнім виглядом і великою палітрою, а й складом. Оновлена ​​формула зробила їх абсолютно натуральними, із чого інсайдери б’юті-ринку сміються: мовляв, їх цілком можна їсти. В їхній основі три основні компоненти — олія ши, квітка півонії, яка відповідає за зволоження, і екстракт граната, що відновлює архітектуру шкіри губ. Всі вони мають накопичувальний ефект догляду, що дає змогу стежити за своїми губами й водночас не відмовлятися від яскравого акценту в макіяжі.

Санта Дімопулос

Крім помад, в Україні буде представлений і спеціальний бальзам, у якому концентрація всіх поживних речовин удвічі більша. "Цей бальзам не створює зайвого блиску на губах, а робить їх вологими й напівматовими, — розповідає Євген Пономаренко. — Його можна використовувати як окремий продукт, так і базу під улюблену помаду. Також годиться для чоловіків".

Продовжився вечір у бутику дальшим знайомством зі спадщиною Dior. Гості презентації спершу змогли познайомитися зі ще одним важливим аксесуаром Дому — шовковою хустиною, на створення якої надихнула муза Крістіана Діора — Мітца Брікар, а потім дізнатися всі таємниці паковання Christian Dior.

Одними з перших відчути на собі всю магію нових помад ROUGE DIOR і вибрати з усього різноманіття свій ідеальний відтінок прийшли Іванна Онуфрійчук, Санта Дімопулос, Ася Мхітарян, Валерія Гузема, Віолетта Федорова і Маша Виноградова.

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.