До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яка еротична косметика популярна цього року

Еротична косметика давно перестала бути просто засобом, "щоб там не натирало", – каже Наталія Ваховська, засновниця сервісу подарунків для дорослих Love Box. – Навіть лубриканти з фруктовими смаками вже не на верхівці секс-моди. Сьогодні новинки еротичної косметики – це секс-позитив зі своїми маніфестами. Виробники масажних олії, лубрикантів і рідких вібраторів рішуче налаштовані навчити нас любити себе та приділяти більше уваги тілесним задоволенням. Нас закликають сповільнитися, відчути момент кожною ерогенною точкою.

"... У нашій культурі попередні ласки і слова називають прелюдією до реальних дій – ідея немовби закладена в самому слові, тому їх розглядають як сексуальний "додаток". Цілий набір слів, дій і жестів, без яких жінкам не обійтися, прийнято розглядати радше як запрошення на свято, а не саме свято", – Наомі Вульф, авторка книжки "Вагіна", звертає нашу увагу на знецінення прелюдії в сексі. Ми звикли сприймати прелюдію як неповноцінний секс або зайвий місток до оргазму. Саме тому у брендів еротичної косметики з'являються нові засоби, які роблять акцент на ласках, тактильних відчуттях і комфорті.

Реклама
Гедоністичні аромати

Запорука гарного сексу – ментальне розслаблення і психологічний комфорт. Зараз в еротичній косметиці з'являються зовсім інші аромати і смаки. Вульгарною полуничкою і шоколадом як афродизіаком вже не здивувати. Виробники транслюють, що хороший секс – солодкий сам по собі. Тепер запахи і смаки походять із способу життя, щоб викликати в нашому мозку приємні спогади і збудливі асоціації, які допоможуть розслабитися і потонути в знемозі близькості.

Найкрасномовніші новинки

Масажна олія High On Love Martini-Лічі. Популярний італійський напій у багатьох асоціюється з вечірками та приємними знайомствами в барі. А може, це відсилання до сексуальної привабливості агента 007. Так чи інакше – легка масажна олія з ароматом Martini добре розслабляє у прелюдії. Тим більше в складі канадської косметики High On Love – відбірна олія насіння конопель, антиоксиданти, що захищають шкіру, і вітаміни, що живлять її. До речі, секс-позитивний підхід бренду починається з упаковки: "Я хотіла, щоб пляшечки були такими гарними, щоб ви хотіли виставити їх на туалетному столику, а не ховати від очей гостей", – розповідає про своє творіння засновниця бренду High On Love, Анджела Мастоун.

Масажна олія Martini-Лічі, High On Love

Їстівний рідкий вібратор Intt Vibration Vodka. За смаком і ароматом нагадує суміш енергетика з горілкою. Чому не віскі? Напевно, саме горілка викликає у кількох поколінь асоціації з раптовим почуттям свободи і радісною гульбою. До речі, крім аромату в цього засобу, як і у горілки, моментальний і потужний ефект – однієї краплі достатньо, щоб тут же відчути прилив тепла і навіть легкі вібрації клітора. Такий засіб підсилює чутливість клітора, ідеально доповнює оральні ласки і мегапопулярні зараз вакуумні вібратори.

Їстівний рідкий вібратор Intt Vibration Vodka
Чоловічий крем для мастурбації Bucked Smokey Wrangler

Запах італійської шкіри тепер можна почути не лише в туалетній воді, але і в еротичній косметиці. Шкіряне сидіння автівки чи крісло перед каміном – ідеальні асоціації для пробудження сексуального бажання. Кокосова і олія солодкого мигдалю в складі пом'якшують шкіру і запобігають мікротравмам. Хоч це і чоловічий бренд, цей крем настільки ж комфортний, як сорочка коханого, яку ви часто носите вдома. А тому засіб можуть використовувати обоє.

Чоловічий крем для мастурбації Bucked Smokey Wrangler з ароматом шкіри

Нові запахи в інтимних засобах еротичної косметики – безумовний прорив. Сексу потрібне своє атмосферне і розслаблювальне хюґе. Така еротична косметика викликає приємні асоціації і допомагає зосередитися лише на відчуттях. Мабуть, саме створення атмосфери (підбір ароматів, білизни для ліжка, спеціальної косметики) – те єдине, що має називатися прелюдією перед ласками і сексуальними задоволеннями.

Креми і гелі для мастурбації

Бренди доглядової і декоративної косметики давно привчили нас до тривалих ритуалів перед дзеркалом. Нас анітрохи не дивує, що крем для рук і кутикул – це два різні тюбики. Для губ у жінок, напевно, є відразу кілька засобів – зволожувальні бальзами, тінти, помади і блиски. Настав час навчитися користуватися спеціальними засобами для мастурбації, які доглядають за ніжною шкірою і слизовою статевих органів, а головне – інтимні дотики з ними набувають зовсім іншого статусу.

Гель Slow Sex Finger Play від іспанського бренду Bijoux Indiscrets вже назвою промовляє, які важливі ласки для сексуального задоволення. В основі засобу – сік алое вера, який підсилює природну змазку і робить ласки більш збудливими. Цей засіб їстівний, тому не варто обмежуватися руками.

Гель Slow Sex Finger Play, Bijoux Indiscrets

Спеціальні засоби для мастурбації потрібні всім нам не тільки з міркувань інтимного здоров'я, правильного догляду за вульвою чи пенісом. Для багатьох жінок це стане ментальним прийняттям клітора як органу для насолоди і тріумфом сексуальності.

Комфорт

І знову максимум умов для повного занурення під час ласок. Новинка – матувальний лубрикант для пар Intt Silk Hands, створений для тих, кого дратують липкі і жирні текстури лубрикантів. Часто це відволікає і викликає такі ж неприємні емоції, як гучна музика чи яскраве світло. Саме тому створили цей засіб. Він залишає на руках приємний оксамитовий фініш, а на статевих органах – добре зволоження. Його властивості зберігаються навіть у воді.

Матувальний лубрикант для пар Intt Silk Hands

У нашому сексі відбуваються якісні зміни – в ньому з'явилася косметика для прелюдій як явища. Еротичні засоби змінюють своє призначення: все рідше випускають засоби для збільшення грудей. Масажні свічки, змазки і збуджувальні гелі вже не разові експерименти в ліжку, а обов'язкові засоби в регулярній практиці любові до свого тіла і одне одного. Ми більше не женемося за швидкими оргазмами – ми сповільнюється в обіймах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.