До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Еністон знялася в несподіваній рекламній кампанії

Дженніфер Еністон не прагне публічності. Акаунт в Instagram вона завела всього рік тому й за цей час зробила менш як 50 публікацій. На публіці вона також з’являється не часто, а про рекламні кампанії з її участю шанувальники актриси могли тільки мріяти. До цього моменту. Несподівано для багатьох Еністон, відома прихильниця здорового способу життя, знялася в рекламі БАДів.

На кількох кадрах вона позує у звичних для себе умовах — у спортивних легінсах і бра демонструє різні фізичні навантаження. Показово, але ініціатором співпраці стала сама зірка серіалу "Друзі", яка вже давно є клієнткою марки. "Багато років тому я почала вживати колаген цієї марки, тому, коли мені запропонували стати її частиною в ширшому сенсі, я відразу ж з ентузіазмом погодилася. Я завжди була прихильницею догляду за собою, а тепер хочу розповісти іншим про важливість вживання колагену. Наша сила починається зсередини, тому мій вибір — харчування і домішки. Так починається мій день", — розповідає Дженніфер Еністон.

Реклама

Нагадаємо, що таємниці краси 51-річної Дженніфер Еністон — один з найпопулярніших запитів, пов’язаний з її ім’ям. "Вода, повноцінний сон і обов’язково протисонцевий крем" — три антивікові правила актриси, які вона не перестає повторювати в численних інтерв’ю. А докладніше про її б’юті-рутину можна прочитати тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.