До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-засіб дня: вітаміни краси

Триває листопад – місяць, коли всі сили йдуть на боротьбу з похмурою погодою. Всім, хто відчуває нестачу корисних речовин, вітамінів, мікроелементів та мінералів, потрібен бустер. Для тих, хто дочитає матеріал до кінця, – сюрприз. Не перемикайтеся.

Вітамінний комплекс Orthomol Beauty

Сезонне випадіння волосся, тьмяна шкіра, хронічно втомлений, виснажений вигляд. Чарівної пігулки від цього не існує. Слід дотримуватися базових принципів ЗСЖ: більше клітковини, більше сну, води, прогулянок на свіжому повітрі, фізичних навантажень. Коли доходить до практики, все ускладнюється: дедлайни і вечірки заважають виспатись, свіжого повітря у мегаполісі зроду не було, абонемент у зал лежить в автівці – і не допомагає. А дві необхідні літри води – це взагалі маркетинговий міф. Лише раф і капучино. Ніякого маркетингу, тільки задоволення.

Реклама
Вітамінний комплекс Orthomol Beauty

Так от, коли справа доходить до такого, організму потрібна допомога. І нехай вона буде у вигляді симпатичних флакончиків, прикрашених зображенням квітки орхідеї. Вміст – цинк, вітамін Е, біотин, вітамін С, гіалуронова кислота і коензим Q10. Все, щоб гальмувати старіння, окислювальний стрес. Все, щоб захищати шкіру, надавати їй сяйва, зміцнювати волосся і нігті. Оливковий екстракт у складі захищає від ультрафіолету (це, звичайно, не скасовує необхідності наносити санскрін). 30-денний курс – і шкіра знову сяятиме. А там вже і весна.

Лише один день, 29.11.2019, на вітаміни Orthomol Beauty, діятиме безпрецедентна знижка -25%. Не прогавте. Акція діє тільки в офіційному інтернет-магазині марки: https://orthomol.life/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.