До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-гороскоп на січень

Манікюр, відбілювання зубів, суперфуди і пластика – що зірки радять в січні. Детальний гід Vogue.ua.

Обличчя

Під час вибору сприятливих дат для косметологічних процедур варто опиратися на місячний календар. Процедури активного зволоження і живлення краще робити під час Місяця, що зростає, – з 7 до 20 січня. У ці ж дати варто починати використання сироваток і бустерів з вітаміном С.

Реклама

Колоти філери і вводити ботокс найкраще в період Місяця, що зростає, для знаків Риби, Телець і Лев: 10-12, 15-17 січня. Видаляти родимки і судинні сіточки найкраще 23-24 січня.

Тіло

Апаратний масаж в січні варто обрати Овнам, Левам, Козерогам і Скорпіонам. Процедура стане більш результативною, якщо почати її, поки Венера в Стрільці: з 7.01 до 04.02.

Результат від епіляції воском і шугарінгу буде більш тривалим, якщо робити його в третю і четверту фази місячного циклу. Відповідні дати – 4 і 5 січня.

Волосся

Найвдаліші дати для фарбування – коли Місяць у знаках Тельця, Діви і Козерога: 7, 9, і з 15 до 17 січня. Починати курс від випадіння волосся і догляд за шкірою голови варто під час Місяця, що зростає, – з 7 до 20 січня. Щоб стрижка зберігала форму якомога довше, краще записатися до перукаря у період Місяця, що зменшується, – 22 січня (17, 18 місячний день). Щоб прискорити зростання і додати волоссю об'єму, слід вибирати для стрижки в такі дати: 9, коли Місяць у Водолії і Рибах, і 16 січня, коли Місяць у Тельці.

Манікюр

З погляду астрології процедури догляду за руками краще робити під час Місяця, що змешується. Овнам, Левам і Стрільцям апаратний манікюр рекомендований в період з 1 січня до 7 лютого. Сприятливі дні для догляду за руками для всіх знаків в січні: 2-4, 9, 12, 15, 17, 18, 24, 26 і 31.

Харчування і спорт

Представникам вогненної стихії зірки рекомендують екзотичні добавки в меню. Овнам, Левам і Стрільцям припадуть до душі ягоди годжі, асаї і здорові десерти з додаванням насіння чіа. Все це варто встигнути плавно ввести в щоденний раціон, з 7 січня, поки Уран буде в знаку Овна. Тоді корисне харчування увійде в звичку на тривалий час.

Зуби

Вибілювати зуби смужками найкраще під час Місяця, що зростає, для Риб – 10 і 11 січня. Видаляти зуби і робити операції на яснах важливо під час Місяця, що зменшується, щоб уникнути крововтрати. Вдалі дні, коли Місяць у Терезах і Скорпіоні – 1-2 і 25-29 січня. Сприятливі дні для відвідування стоматолога (пломби, чищення, ортодонтичні процедури) – з 2 до 4 січня.

Пластичні операції

2019 року не буде періодів ретроградного Марса і Венери, тому під час планування операцій можна орієнтуватися тільки на Місяць, що зменшується. Слід уникати періодів сонячних і місячних затемнень, а також повного Місяця і новолуння. Ринопластика буде особливо успішною 25 і 26 січня.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.