До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-гороскоп на жовтень

Лазерна коагуляція вен, ін'єкції ботоксу, видалення родимок – що зірки радять у жовтні. Детальний гід vogue.ua.

Обличчя

У підборі сприятливих дат для косметологічних процедур можна опиратися на місячний календар. Процедури активного зволоження і живлення краще робити у час Місяця, що зростає: з 1 по 13, 29 і 30 жовтня. У ці ж дати слід починати використання засобів з вітаміном С. В інші дні Місяць убуває; варто запланувати такі процедури: серію легких фруктових пілінгів, біоревіталізацію, освітлення пігментації, дренажний масаж від набряклості, глибоке очищення.

Реклама

Ставити філери і вводити ботокс найкраще у час Місяця, що зростає в знаку Риб: 10-12 жовтня.

Видаляти родимки і судинні сіточки рекомендовано 24-25 жовтня, коли Місяць спадає і перебуває в знаку Діви.

Тіло

Потрібно встигнути записатися на ручний масаж до 4 жовтня: в цей час Марс проходить по сузір'ю Діви і ефект буде чудовим. Лімфодренажні процедури принесуть очікуваний ефект, якщо виконувати їх при сприятливому аспекті Нептуна в Рибах до Венери, яка проходить по сузір'ю Скорпіона, – з 9 жовтня.

Результат від епіляції воском і шугарингу триватиме довше, якщо робити процедури в третій і четвертій фазах місячного циклу – з 15 по 27 жовтня. Спа з розігріваючими обгортаннями, сауни і хаммами подарують найбільше задоволення і користі в період з 8 жовтня по 2 листопада.

Волосся

Тим, хто хоче спробувати новий колір волосся, зірки рекомендують дочекатися, коли Меркурій буде в Тельці або Терезах. У жовтні відповідні дати – 1-3 жовтня. В цілому вдалі дати для фарбування – коли Місяць перебуває у знаках Тельця, Діви і Козерога: 5-6, 15-16 і 24-25 жовтня.

Починати курси добавок і вітамінів від випадіння волосся і записуватися на процедури догляду за шкірою голови варто у час Місяця, що зростає: турбота про волосся в першій і другій фазах впливає на поліпшення стану і швидкість росту волосся. Найвдаліші періоди в цьому місяці – 1-13 і 29-31 жовтня.

Щоб зачіска зберігала форму довше, слід стригтися, коли Місяць убуває в Тельці, Діві і Терезах: 15-16, 24-27 жовтня. Щоб прискорити ріст і додати волоссю об'єму, слід вибирати для стрижки час, коли Місяць зростає. Ідеальні дати: 3-5, 30-31 жовтня.

Нігти

Сприятливі дні для догляду за руками для всіх знаків у жовтні: 2, 5, 8, 10-11, 16, 18, 24-26 і 31.

Спорт

На аеробні тренування і групові заняття особливо рекомендовано ходити, коли Марс у Терезах: з 4 жовтня – і весь місяць.

Зуби

Вибілювати зуби смужками найкраще у час Місяця, що зростає в Рибах: 10-11 жовтня, а капами – коли Місяць зростає у Стрільці: 3-4, 30-31 жовтня.

Видаляти зуби і робити операції на яснах краще, коли Місяць убуває, і вибирати дні, коли він перебуває у знаках Терезів і Скорпіона: 26-29 жовтня.

Вдалі дні для відвідування стоматолога (пломби, чищення, ортодонтичні процедури): 17-26 жовтня.

Пластика

2019 року немає періодів ретроградних Марса і Венери, тому під час планування операцій можна орієнтуватися на убування Місяця і уникати днів сонячних і місячних затемнень, а також повного місяця (14.10) і молодика (28.10). Мамопластика, ліпосакція, підтяжка грудей і живота рекомендовані 26-27 жовтня. Для підтяжки обличчя і підборіддя можна запланувати 24 і 25 жовтня. Блефаропластику краще назначати на 22-23 жовтня. Ідеальні дні для лазерної коагуляції вен і реконструкції стоп – 22-23 жовтня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.