До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гороскоп краси на листопад 2019

Радіохвильовий ліфтинг, пілінги і апаратний масаж – що зірки радять у листопаді. Детальний гід vogue.ua.

Фото: архів Vogue
Обличчя

Процедури активного зволоження і живлення краще робити у час Місяця, що зростає: з 1 по 12 і з 27 по 30 листопада. У ці ж дати слід починати використання засобів з вітаміном С. В інші дні Місяць убуває; варто запланувати серію легких фруктових пілінгів, біоревіталізацію, освітлення пігментації, дренажний масаж від набряклості, глибоке очищення.

Реклама

Ставити філери і вводити ботокс найкраще у час Місяця, що зростає в знаках Риб, Тельця і Лева: 7 і 8 листопада.

Видаляти родимки і судинні сіточки рекомендовано 20-21 листопада. Можна вирушити і на радіохвильовий ліфтинг (Ulthera, Ultraformer), коли вплив Урана на Венеру буде гармонійним.

Фото: архів Vogue
Тіло

Апаратний масаж буде результативнішим, якщо робити його в період Венери в Стрільці, а це майже весь місяць: з 2.11 по 26.11.

Спа з розігрівальними обгортаннями, сауни і хаммами принесуть найбільше задоволення і користі в період до 2 листопада.

Волосся

Тим, хто хоче спробувати новий колір волосся, зірки рекомендують дочекатися, коли Меркурій буде в Тельці або Терезах. Найкращі дати для фарбування в листопаді – коли Місяць перебуває у знаках Тельця, Діви і Козерога: 1, 2, 3, 5, 11 і 30 листопада.

Фото: архів Vogue

Починати курси добавок і вітамінів від випадіння волосся і записуватися на процедури догляду за шкірою голови варто у час Місяця, що зростає: його фази впливають на поліпшення стану і швидкість росту волосся. Найвдаліші періоди в листопаді: 1-12 і 27-30.

Щоб прискорити ріст і додати волоссю об'єму, слід вибирати для стрижки такий час: 1 і 4 листопада.

Нігті

Сприятливі дні для догляду за руками для всіх знаків: 3, 6, 8, 9, 14, 16, 22-24 і 30 листопада.

Фото: архів Vogue
Харчування і спорт

Сокові дієти будуть особливо корисними, якщо починати їх, коли Місяць спадає при Венері в Козерозі. Відповідні дати – з 24 по 26 листопада.

Щоб вибрати найефективніший вид спорту, варто орієнтуватися на положення Марса в знаках зодіаку. Марс в Овні і в Скорпіоні – йога і пілатес: 19.11 – 31.12; Марс у Близнюках і Терезах – аеробні тренування і групові заняття, до 18.11.

Фото: архів Vogue
Зуби

Під час планування стоматологічних процедур важливо знати: вони не рекомендовані в період ретроградного Меркурія, тобто до 20 листопада.

Вибілювати зуби смужками найкраще у час Місяця, що зростає в Рибах: 7-9 листопада, а капами – коли Місяць зростає у Стрільці: 27-28 листопада.

Видаляти зуби і робити операції на яснах краще, коли Місяць убуває, і вибирати дні, коли він перебуває у знаках Терезів і Скорпіона: 16, 17, 22, 23, 24 листопада.

Вдалі дні для відвідування стоматолога (пломби, чищення, ортодонтичні процедури): 14-24 листопада.

Фото: архів Vogue
Пластика

2019 року немає періодів ретроградних Марса і Венери, тому під час планування операцій можна орієнтуватися на убування Місяця і уникати днів сонячних і місячних затемнень, а також повного місяця і молодика. Мамопластика рекомендована 22, 23 листопада. Зменшувати ніс або вирівнювати викривлену носову перегородку можна теж 22, 23 листопада. Для підтяжки обличчя і підборіддя можна запланувати 20 або 21 листопада. Блефаропластику краще назначати на 18, 19 або 22, 23 листопада. Ідеальні дні для лазерної коагуляції вен і реконструкції стоп – 18, 19 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.