До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-гороскоп на серпень 2020

Якщо стригти волосся у певні дні за місячним календарем, то воно відросте швидше. Правда це чи вигадка — можна перевірити на власному досвіді, звіряючись з б'юті-гороскопом Vogue UA.

Реклама

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження, живлення. У цей період рекомендується застосовувати обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення та зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки — після них волосся має стати густішим і активізувати свій ріст, а пофарбоване в цей час волосся, імовірно, надовше збереже колір. Коли Місяць зростає, можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на видалення зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування онлайн, прийом вітамінів — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Alice & Olivia

Час від повного місяця до молодика, коли Місяць спадає, найкраще підходить для процедур, призначених для очищення шкіри, детоксикації організму, позбавлення від надмірного, зайвого і непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, видаляти родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або розпочинати дієту. Це найвдаліший час для манікюру і педикюру, видалення зубів. Вдалими будуть і стрижки, якщо ваша мета — підтримувати форму зачіски, а не радикально змінювати імідж. Украй бажано у цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, сауни, хамам теж вельми корисно подіють на організм.

Marni

Найкращі періоди для догляду за собою: 10-17, 21-22, 29-31 серпня.

21-22, 29-31 серпня (зростаючий Місяць)

Рекомендуються стрижки та фарбування: результат порадує і здивує; обгортання і маски, живлення, зволоження, насичення шкіри (особливо ефективними ці процедури будуть 21-22 серпня). На ці ж дати можна призначати встановлення пломб і реставрацію зубів. Також не варто чекати початку осені, щоб "почати нове життя", а розпочати його вже в останній декаді серпня: оздоровчі процедури, прийом вітамінів і курс масажу будуть особливо ефективними.

10-17 серпня (спадаючий Місяць)

Найкращий час для очищення організму, детоксикації, короткострокової дієти. Можна записатися на стрижку, але, як завжди на спадаючому Місяці, не розраховувати на те, що волосся швидко відросте. Якщо є необхідність видалити зуб, краще це зробити ближче до кінця другої декади серпня. Те ж саме стосується запису на манікюр і педикюр. Чистка, медичні та апаратні процедури (за показаннями). Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни і хамами будуть особливо корисними 10-12 і 15-16 серпня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.