До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-гороскоп на квітень 2019

Манікюр, відбілювання зубів, суперфуди і пластика – що зірки радять у квітні. Детальний гід vogue.ua.

Escada
Обличчя

Під час вибору сприятливих дат для косметологічних процедур можна опиратися на Місячний календар. Процедури активного зволоження і живлення краще робити у час Місяця, що зростає, з 6 до 19 квітня. У ці ж дати варто починати використання засобів з вітаміном С. В інші дні Місяць убуває; варто запланувати такі процедури: серію легких фруктових пілінгів, освітлення пігментації, біоревіталізацію, дренажний масаж від набряків, глибоке очищення.

Реклама
Gucci

Ставити філери і вводити ботокс найкраще у час Місяця, що зростає, знакам Риб, Лева, Тельця: 7-9, 14, 15 квітня.

Тіло

Результат від епіляції воском і шугарингу триватиме довше, якщо робити процедури в третю і четверту фази місячного циклу. Відповідні дати: 4, 24 і 25 квітня. Лазерну епіляцію (вона особливо рекомендована Леву, Діві, Козерогу і Водолію) краще робити, коли Уран у Тельці: з 6 березня до 12 серпня.

Ashish

Спа обгортання, що розігріває, сауни і хаммам принесуть найбільше задоволення і користі в період з 15 квітня до 20 травня.

Волосся

Найвдаліші дати для фарбування – коли Місяць перебуває у знаках Тельця, Діви і Козерога: 6-10, 13, 15-17 квітня.

Giambatista Valli

Починати курси добавок і вітамінів від випадіння волосся і записуватися на догляд за шкірою голови варто у час Місяця, що зростає: його фази безпосередньо впливають на стан і швидкість росту волосся, 6-19 квітня. Щоб прискорити процес і додати волоссю об'єму, слід вибирати для стрижки 9 або 16 квітня.

Нігті

Водним знакам зодіаку (Ракам, Скорпіонам і Рибам) ідеально підійде кислотний манікюр, особливо в періоди взаємодії Венери з Нептуном, до 20 квітня.

Ryan Lo

Сприятливі дні для догляду за руками для всіх знаків у квітні: 1-3, 9, 12, 15, 17-18, 24 і 26.

Харчування і спорт

Народженим під водними знаками Рака, Скорпіона і Риби слід ввести в раціон БАДи на основі водоростей. Ідеальний час для початку курсу з 23 березня до 20 квітня: Венера в Рибах сприятиме кращому їх засвоєнню.

Представникам вогненної стихії (Овнам, Левам і Стрільцям) зірки рекомендують екзотичні добавки: ягоди годжі, асаї, а також здорові десерти з насінням чіа. Все це варто встигнути плавно ввести в щоденний раціон в період з 7 січня до 6 березня, поки Уран перебуватиме в знаку Овна. Тоді корисне харчування увійде в звичку на тривалий час.

Margaret Howell
Зуби

При установці вінірів зіграє на руку гармонійне положення Венери в Тельці. Воно припаде на період з 15 березня до 9 червня. До того можна вилікувати всі зуби і пройти ортодонтичне лікування.

Видаляти зуби і робити операції на яснах краще у час Місяця, що убуває, коли він у знаках Терезів і Скорпіона: 21 квітня.

Ashish

Сприятливі дні для візиту до стоматолога (пломби, чищення, ортодонтичні процедури): 1-3, 21-23, 27-30 квітня.

Пластика

2019 року не буде періодів ретроградного Марса і Венери, тому під час планування операцій можна орієнтуватися тільки на Місяць, що убуває. Слід уникати днів сонячних і місячних затемнень, а також повного місяця і молодика. Підтягувати груди, живіт, робити ліпосакцію краще 29, 30 квітня.

Balmain Couture

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.