До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Breaking: колаборація Pat McGrath і Supreme

Бренд Supreme запускає першу у своїй історії makeup-колаборацію з Пет Макграт, найвідомішою у світі художницею з макіяжу.

Вчора інстаграм Пет Макграт став червоним. Візажистка опублікувала три відеотизери, супроводивши їх відомими цитатами Енді Воргола: Everybody must have a fantasy (У кожного має бути фантазія) і As soon as you stop wanting something, you get it (Щойно перестанеш чогось хотіти, відразу ж це отримуєш), а також фразою Paint the town red.

Реклама

І буквально щойно стало відомо: буде колаборація. Вийде всього один продукт — червона помада культового червоного Supreme відтінку. Це перший косметичний продукт за 26-річну історію Supreme, хоча чутки про запуск помади з’явилися ще два роки тому (ми писали про це тут).

Помада Pat McGrath x Supreme

Нескладно припустити, що помаду розкуплять миттєво і що вона стане предметом перепродажу в мережі, як це часто буває з рідкісними засобами. Помада буде доступна 20 серпня ексклюзивно на сайті Supreme. Нагадаємо, Supreme влаштовував колаборації з брендами Jean Paul Gaultier, Lacoste, Comme des Garçons, Dr. Martens, Louis Vuitton тощо.

Помада Pat McGrath x Supreme

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.