До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Beauty-гороскоп на 2022 рік

Beauty-процедури будуь ефективнішими, якщо планувати їх з урахуванням фаз Місяця.

Час від молодика до повного Місяця, коли Місяць зростає, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження, живлення, тонізація і регенерація. У цей період рекомендуються обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення і зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки — після них волосся має стати густішим і краще ростиме, а будучи пофарбованим в цей час, надовше збереже свій колір. На Місяці, що зростає, можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на видалення зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, прийом вітамінів, проходити курс тонізуючого масажу — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Час від повного Місяця, до новомісяччя, коли Місяць зменшується, найкраще підходить для процедур, спрямованих на очищення шкіри, розслаблення і детоксикацію організму, позбавлення від усього надмірного, зайвого й непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, видаляти родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або починати дієту. Це найбільш вдалий час для епіляції, манікюру та педикюру, видалення зубів, пластичних операцій, апаратних процедур, спрямованих на боротьбу з целюлітом і для схуднення. Вдалими будуть і стрижки, якщо їхня мета — довше зберегти форму зачіски. Вкрай бажано звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, розслаблюючі масажі, спа, сауни, хамам теж дуже добре вплинуть на організм

СІЧЕНЬ

Найкращі періоди для догляду за зовнішністю та оздоровлення: у період Місяця, що зростає, — 4–6, 8–16 січня, на спадному Місяці — 20–24, 27–30 січня.

Прим.: до 29 січня Венера рухається ретроградно, а це означає, що про сміливі експерименти із зовнішністю, зроблені в цей період, радше за все, доведеться пошкодувати. На ці дні не рекомендується планувати також стоматологічні та косметологічні операції, детокс, пілінг — якщо тільки не йдеться про завершальний курс процедур.

ЛЮТИЙ

Найкращі періоди для догляду за зовнішністю та оздоровлення: під час Місяця, що зростає, — 3–14 лютого, на спадному Місяці — 18–21, 24–28 лютого.

БЕРЕЗЕНЬ

Найкращі періоди для догляду за зовнішністю й оздоровлення: під час Місяця, що зростає, — 4–16 березня, на спадному Місяці — 23–30 березня.

КВІТЕНЬ

Найкращі періоди для догляду за зовнішністю й оздоровлення: під час Місяця, що зростає, — 3–6, 8–14 квітня, на спадному Місяці — 19–23, 25–27 квітня.

ТРАВЕНЬ

Найкращі періоди для догляду за зовнішністю й оздоровлення: під час Місяця, що зростає, — 3–13 травня, на спадному Місяці — 19–28 травня.

Прим.: з 30 квітня по 16 травня наша планета перебуває в коридорі затемнень — будь-які косметичні процедури в цей час не повинні кардинально змінювати звичний спосіб життя.

ЧЕРВЕНЬ

Найкращі періоди для догляду за зовнішністю й оздоровлення: під час Місяця, що зростає, — 3–10 червня, на спадному Місяці — 16–27 червня.

ЛИПЕНЬ

Найкращі періоди для догляду за зовнішністю й оздоровлення: під час Місяця, що зростає, — 1–7, 10–11, 30–31 липня, на спадному Місяці — 15–26 липня.

СЕРПЕНЬ

Найкращі періоди для догляду за зовнішністю й оздоровлення: під час Місяця, що зростає, — 1–4, 7–10, 29–31 серпня, на спадному Місяці — 14–18, 20–25 серпня.

ВЕРЕСЕНЬ

Найкращі періоди для догляду за зовнішністю й оздоровлення: під час Місяця, що зростає, — 3–8 вересня, на спадному Місяці — 12–20, 22–24 вересня.

ЖОВТЕНЬ

Найкращі періоди для догляду за зовнішністю й оздоровлення: під час Місяця, що зростає, — 1–7, 28–31 жовтня, на спадному Місяці — 11–22 жовтня.

Прим.: з 25 жовтня по 8 листопада наша планета перебуває в коридорі затемнень — від експериментів із зовнішністю в цей час краще утриматися.

З 30 жовтня і до кінця року Марс ретроградний: це означає, що останні два місяці року за можливості не варто планувати жодних агресивних процедур і хірургічних втручань.

ЛИСТОПАД

Найкращі періоди для догляду за зовнішністю й оздоровлення: під час Місяця, що зростає, — 1–5, 26–30 листопада, на спадному Місяці — 11–21 листопада.

ГРУДЕНЬ

Найкращі періоди для догляду за зовнішністю й оздоровлення: під час Місяця, що зростає, — 1–3, 25–31 грудня, на спадному Місяці — 5–6, 10–18 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.