До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

А тепер сама: три б'юті-процедури, які можна робити вдома

Ґаджети для домашнього застосування стають дедалі досконалішими. Тепер удома можна робити не лише манікюр й епіляцію, але й безліч інших, більш витончених маніпуляцій. Розповідаємо про найпопулярніші beauty-процедури, які тепер можна робити не в салоні, а вдома.

Фото: Rocio Badiola

Текст: Пейдж Стейблз

Реклама
Мікродермабразія

Насадки з алмазною пудрою відлущують мертві клітини шкіри. "Ця процедура в поєднанні з вакуумним чищенням дозволить порам дихати. В результаті шкіра стане сяючою і свіжою", — каже Марні Нуссбаум, дерматологиня з Нью-Йорка. "Дайте інструменту зробити всю роботу, але пам'ятайте, що він втягує шкіру, тому не налягайте занадто сильно", — попереджає Корі Л. Хартман, дерматолог з Бірмінгема, штат Алабама. Мікродермабразія протипоказана у разі активного акне, чутливої шкіри й розацеа.

Ультразвуковий гаджет Sonic Refresher, Michael Todd Beauty

Він має три абразивні насадки, призначені для видалення відмерлих клітин шкіри, і вбудований розпилювач, який видає дрібнодисперсні хмарки вологи для ніжного ковзання і м'якого полірування.

Мікротоки

Зрозуміти, що прилад працює, нескладно: поколювання відчувається відразу ж. Це струм низької напруги, який стимулює лицьові м'язи. "Він використовується для миттєвого, хоча й тимчасового ліфтингу. Але з часом мікроструми активують вироблення колагену, який підвищує еластичність і зменшує в'ялість шкіри", — розповідає Нуссбаум. Після ін'єкцій ботокса або філерів треба почекати мінімум два тижні, щоб розпочати до мікрострумової терапії. "Електрична стимуляція може перешкодити роботі препаратів", — пояснює Хартман. Вагітним, людям з кардіостимуляторами або металевими пластинами, тим, хто страждає від епілепсії, порушень згортання крові або від раку, мікроструми протипоказані. "Плануючи подібну процедуру, неодмінно консультуйтеся з сертифікованими лікарями", — каже Нуссбаум.

Прибор для мікротокової терапии ZIIP GX

До нього знадобиться завантажити додаток: його допомагали розробляти косметологи, тому інструкції професійні й вичерпні.

LED-терапія

"Вироблення колагену різко знижується після 22 років", — констатує Хартман. Світлодіоди (більш відомі як LED) можуть уповільнити цей процес. Червоне світло стимулює роботу фібробластів, що сприяють виробленню колагену й еластину для пружності шкіри.

Світлодіодна портативна маска для обличчя SkinCare Unveiled, Priori

Маску треба прикладати до обличчя — так червоне й інфрачервоне світло проникає глибше в дерму. За словами Нуссбаум, переваги світлодіодів — накопичувальні, тому важливо користуватися ґаджетом регулярно. Виробник рекомендує три десятихвилинні сесії на тиждень.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.