До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 парних секс-іграшок для ненудних вихідних

Секс-іграшки й вібратори природно асоціюються із сольним дослідженням свого тіла, чутливих зон і збудження. Однак використання таких пристроїв у парі може допомогти принести одне одному вдвічі більше насолоди. Розповідаємо, які 9 парних секс-іграшок додадуть гостроти (відчуттів, вражень і емоцій) у ваше життя.

Photo: Ana Cuba/Instagram.com/lelo

Насправді діапазон секс-іграшок із численними варіантами використання вражає. Але якщо ви тільки на початку шляху спільних з партнером емоцій, строкатий вигляд деяких пристроїв може радше відштовхнути, ніж заманити. Ось чому до цієї добірки ввійшли тільки ті іграшки, на які приємно дивитися і до яких хочеться торкнутися.

Реклама
9 парних секс-іграшок

Це іграшка з мультизадачними можливостями — вона впливає як на точку G, так і на клітор одночасно, звільняючи вас (і вашого партнера) для інших занять.

Вуманайзер для стимуляції точки G і клітора

Це вібратор на дистанційному пульті керування. Він являє собою гнучку модель, яка плавно переміщається між партнерами під час сексу, не потребуючи допомоги рук.

Вібратор We-Vibe X Lovehoney на пульті керування

Ця тонка й гладка куля чудова як для сексу з проникненням, так і для оральних та диджитал-пестощів. Нехай вас не вводить в оману елегантний зовнішній вигляд пристрою — у нього також є серйозний потенціал.

Зарядна куля Calexotics 'Hidden Pleasures'

Як щодо того, щоб поєднувати аксесуари із задоволенням? Одягніть цей потужний вібратор на палець і використовуйте його під час гри з партнером (або для власного задоволення, залишившись наодинці із собою).

Вібратор на палець Lovehoney 'Ignite'

Тут головне — взаємне задоволення. Спробуйте еластичне подвійне кільце з вібрувальними вушками кролика — потім ви сперечатиметеся, кому ця іграшка подобається більше.

Вібрувальне еластичне кільце

Цю іграшку акуратно розміщують у спідній білизні, а ваш партнер керує вібраціями пристрою через застосунок — перебуваючи на іншому кінці світу або в іншому кінці кімнати.

Сатисфаер Sexy Secret. Керується за допомогою мобільного застосунку

Прелюдія — важливий етап формування близькості та збільшення насолоди, а ці кубики — знахідка, коли відчуваєте, що час додати різноманіття. Нехай кидок визначить ваш наступний хід.

Кубики Oh! Foreplay

Хочете трохи розважитися? Спробуйте цей набір.

Подарунковий сет "50 відтінків сірого" Take It Slow

Вібрація від кільця для статевого члена може стати додатковою стимуляцією клітора під час вагінального проникнення, а ще подарує додаткову насолоду партнерові. Ось вона — подвійна насолода.

Кільце Lelo Tor
Як доглядати за парними секс-іграшками?

Іграшки треба мити після кожного використання. А крім того, залежно від того, де і як ви їх зберігаєте, ліпше обробляти їх і перед використанням. І якщо ви плануєте перейти від анального сексу до вагінального — обов’язково обробіть іграшку, щоб запобігти інфекціям. Для багатьох іграшок буде досить теплої води й м’якого протиалергічного мила, але ліпше прочитати інструкцію щодо догляду, яка додається до конкретного продукту.

Текст: Divya Venkataraman

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.