До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 б'юті-порад для бездоганного весільного образу

Кожній дівчині хочеться, щоб в найважливіший день її образ був ідеальним: укладка, та сама сукня мрії і, звичайно ж, макіяж, який повинен підкреслити красу нареченої. Vogue.ua дізнався у експертів обов'язкові б'юті-ритуали, а також, що робити не можна за будь-яких обставин.

Обов'язково замовте пробний весільний макіяж

"Зустріньтеся з вашим візажистом заздалегідь і проконсультуйтеся з ним з приводу вашого майбутнього образу, а потім проробіть макіяж, щоб уникнути сюрпризів", – рекомендує візажист Шарлотта Тілбері – чарівниця святкових макіяжів, яка підготувала весільні образи Кейт Мосс і Міранди Керр. Якщо у вас немає візажиста і ви самі робите макіяж, вам тим більше слід добре потренуватися і пропрацювати всі деталі.

Геть експерименти в день весілля

Не варто повністю змінювати ваш макіяж, експериментувати з новими і сміливими кольорами, бо такі зміни не завжди можуть бути вдалими, особливо в день вашого весілля. Наприклад, тіні фіолетового кольору личать карооким і зеленооким більше, ніж людям з очима кольору бірюзи або сірого попелу. Тоді як нейтральні відтінки, такі як шоколад, бронза і мідь, доповнюють всі кольори очей і підходять усім кольорам шкіри. "Ваш весільний день – це час, щоб відтінити природну красу, відчути себе найкрасивішою і впевненою", – каже Тілбері.

Не забудьте про праймер

Макіяж повинен залишатися свіжим протягом усього свята: від церемонії до танцю молодят. Звісно, в такий день емоції нареченої часто напружені і дуже легко забути про те, що потрібно поправити макіяж, але якщо ви не хочете засмутитися після отримання весільних фото, краще вручіть косметику подружці нареченої і не забудьте про хороший праймер, адже основа під макіяж гарантує, що макіяж триматиметься довго.

Скажіть "так" хайлайтеру

Сяйна шкіра ідеально доповнить вишуканий весільний образ. Макіяж варто починати з очищення шкіри, потім нанести зволожувальну маску для обличчя, крем, а тоді – праймер. "Щоб створити ідеальну шкіру з блискучим ефектом, потрібно змішати основу Light Wonder і мій бездоганний Hollywood Flawless Filter, який покращує колір обличчя", – радить Тілбері. "Замість кистів я часто використовую пальці, бо тепло рук допомагає добре змішати їх". Коли ваш макіяж закінчений, нанесіть пудру м'якою скульптурною кистю в Т-зоні, вниз до носа, підборіддя і чола. На вилиці пудру краще не наносити, щоб вони не втрачали блиску.

Зробіть ваші очі виразними

Вище ми вже розповідали про те, що дуже важливо вибрати правильний колір тіней, які личитимуть відтінку ваших очей і зроблять їх більш виразними. Наприклад, бронзовий тон підкреслює колір очей і миттєво додає спекотного відтінку будь-якому весільному образу. Накладні вії також зроблять очі більш виразними.

Не забудьте про рум'яна

Якщо ви вибрали консервативний і стриманий образ, то краще додайте більше рум'ян, щоб на фотографіях не бути блідою. З відтінків краще використовувати блакитно-рожеві або блідо-рожеві тони, щоб миттєво освітлити шкіру.

Підводка для губ

Використовуйте підводку для губ обов'язково того ж відтінку, що і помада. Нею губи можна природно збільшити. Щоб помада довше трималася, експерти радять використовувати губну помаду Lip Cheat як трафарет, щоб зберегти їхній колір і створити ефект пухких губ.

Використовуйте водостійку косметику

Обов'язкові елементи вашої косметички в день весілля: водостійка туш і гелева підводка для очей Chocolate Shimmer Ink від Боббі Брауна. Можна використовувати, наприклад, туш для вій Smokey Eye, яка збільшує повноту, об'єм, довжину і підкручує їх.

Ідеальний манікюр

Зараз значно більше інтересу до деталей, тому ваші нігті будуть під пильною увагою. Здалеку манікюр має мати дуже делікатний і красивий вигляд, але коли ви придивитеся ближче, то побачите багато деталей: маленький золотий візерунок, квітковий принт або кілька кристалів. Але дуже важливо не перестаратися, щоб всі деталі не тяготили образ.

Якщо ви не знаєте точно, який колір вам личитиме, найкраще підійдуть кольори тілесних відтінків: розведіть великий і вказівний пальці і подивіться на трикутник шкіри і на цьому прикладі виберіть відповідний колір. Доповненням до манікюру може стати золото у вигляді малюнка обручки або ваших ініціалів, або ж намалюйте просту лінію поперек нігтя. Також відмінно підійдуть прикраси у вигляді крихітних кристалів Swarovski, щоб додати блиску нігтям або ж маленькі сухоцвіти з ремісничих майстерень. Найкраще вибирати барви, що відповідають весільному букету.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.