До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 засобів краси квітня, які потрібні всім

Чим поповнити косметичку у квітні, щоб насолоджуватися макіяжем щодня.

Фото: Steven Pan
Блискітки

Замість пігментів у складі хайлайтера японський перламутр. Його можна наносити пальцем не тільки на губи чи повіки, але і на вилиці, плечі і над верхньою губою. Краще на базу або на макіяж.

Реклама
Хайлайтер для обличчя, очей і губ Aura Dew №02, Shiseido
Підводка

Засіб з категорії "чарівна паличка": ним можна намалювати стрілки і розтушувати smoky eyes, можна нанести його як тіні або на брови. Засіб обіцяє витримати і спорт, і сльози, і танці до ранку. Творці радять використовувати його, коли в образі потрібен тільки один акцент, – в дусі японської концепції iki, що передбачає елегантність і шик.

Підводка-тіні Kajal InkArtist №09 Nippon Noir, Shiseido
Помада-лак

Найгучніший запуск весни – колекція Dior Addict – включає помади з різними типами покриттів: лаковим, блискучим і дзеркальним. Всього – 24 відтінки, з яких легко вибрати свій ідеальний.

Помада-лак з лаковим покриттям Dior Addict Lacquer Stick № 324, Dior
Оксамитовий гель

Оксамитове покриття – це, з одного боку, вологий гель, а з іншого, завдяки текстурі, засіб легко наноситься на шкіру, при цьому не втрачає стійкості. Ще один плюс – феноменальна передача кольору: "як в тюбику, так і на губах".

Оксамитовий гель для губ Lip Maestro № 400 The Red, Giorgio Armani Beauty
Обличчя

Нова тональна основа, створена за законами мікрофлюїдики, – це желе із застиглими в ньому перлинками. При контакті зі шкірою желе перетворюється в воду, так вивільнює рослинний гліцерин і екстракт тамаринду, а перлини надають легке сяйво шкірі і відпочилий вигляд обличчю.

Тональна основа-тінт Water-Fresh Tint із колекції Les Beiges, Chanel
Гель для брів

Натуральні, так тільки краще – такий вигляд мають брови, якщо нанести на них прозорий гель спеціальною щіточкою скошеної форми. Нічого зайвого – тільки легка фіксація і більш виражений об'єм.

Прозорий гель для брів Mister Brow Groom, Givenchy

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.