До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

50 ідей б’юті-подарунків до свята: вибір Vogue

Напередодні 8 березня вибираємо подарунки коханим людям: собі, мамам, сестрам, подругам, а, можливо, друзям. Адже всі ми маємо бути феміністками, як влучно сказала Марія Грація К’юрі.

Out of the blue

Тим, хто за зиму попожурився за безтурботним синім небом і бірюзовим морем, сподобаються подарунки всіх відтінків блакитного, від нового аромату Tiffany Love з нотами грейпфрута, неролі й базиліку до супертехнологічної очищувальної T-Sonic щіточки LUNA 3 FOREO з функцією тонізувального масажера для обличчя й зони декольте. Навесні хочеться зволоження, тому можна сміливо вибирати ультралегкий зволожувальний гель-бустер Eucerin. Він швидко вбирається й насичує шкіру вологою 24 години, також є прекрасною базою під макіяж. У складі — усього 11 компонентів, серед яких два типи гіалуронової кислоти (низько- й середньомолекулярна) і гліцерин.

Реклама

<b>8 марта подарки голубые 2020</b>

Yellow River

Засоби в жовтій гамі мають легковажний вигляд, але працюють як дорослі: насичують вітаміном С і рятують від синців попід очима (Kiehl's), ретельно й дбайливо очищають шкіру, підтримуючи її природний імунітет (гель для душу Eucerin pH5), сповнюють простір ароматом мімози (Amouage, Paco Rabanne).

<b>8 марта подарки желтые</b>

Think Pink

Рожевий давно перестав бути символом інфантильності. Сьогодні це знак жіночої сили й упевненості. Що, втім, не скасовує загальної фотогенічності та wow-чинника цих засобів у гамі маршмелоу. Особливу увагу радимо звернути на високотехнологічну гаму засобів для догляду за волоссям Miriam Quevedo Black Baccara. Паковання зроблено із цукрової тростини й вони 100% перероблювані, але головне — склад: омолоджувальний концентрат Black Baccara Rose Youth на основі стовбурових клітин троянди. Він допомагає зміцнити волосся, відновити після хімічного, термічного, екологічного й механічного впливу, зупинити випадання.

<b>Pink Gifts 2021</b>

Heavy Metal

Відтінки бронзи й золота переважають в оформленні б’юті-засобів й у весняних колекціях макіяжу. Безпрограшний варіант подарунка — хайлайтер у стику Chanel. Він надає легкого сяйва й теплого відтінку шкірі. Аромат Copper — найдивовижніший запуск року. Описувати марно, треба спробувати: амбра дає відчуття металевого сонця, а поєднання гальбануму й тютюнового листя чомусь подібні до морквяного свіжовичавленого соку.

<b>heavy metal gifts 2020</b>

Black or White

Подарунки для мінімалістів — у суворій чорно-білій гамі. Це дуже "інстаграмний" формат б’юті-засобів, який ідеально пасуватиме до інтер’єру будь-якої ванної і який легко знайти в будь-якій косметичці, чи то крем для рук Juliette Has a Gun, чи серпанок для волосся Givenchy. У Eucerin вийшла новинка — бустер Hyaluron Filler з 10% вітаміном С, який надає шкірі сяйва, а також розгладжує зморшки. Результат відчутний через 7 днів. Інтенсивна маска "Гіалурон-Філер" з гіалуроновою кислотою зроблена з біоцелюлози, просоченої потужним зволожувальним складом. Ідеальна після перельотів, недосипання, стресів і напередодні важливих подій.

<b>black and white gifts 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.