До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 новорічних подарунків, які точно принесуть задоволення

Promotion

Психологи кажуть, що люди останнім часом розучилися розслаблятися, а, отже, отримувати задоволення. Постійний поспіх змушує все робити швидко, не насолоджуватись моментом, а впускати його, думаючи на десять кроків вперед. Це стосується найрізноманітніших сфер життя – від сну і б'юті-процедур до сексу. Тому напередодні сезону різдвяних і новорічних свят, Vogue.ua зібрав 5 найкращих подарунків, які допоможуть розслабитися і отримати задоволення. В кінці цього складного року ми це дійсно заслужили.

Реклама
Масажер Caxaray

Присвячувати час собі – це справжнє задоволення, а з масажером Caxaray – це ще й корисно. Всього кілька хвилин в день разом з ним допоможуть зробити більш чіткий контур обличчя і зменшити набряклість. Масажер також допомагає зменшити напругу обличчя і розслабити м'язи.

Гель для інтимного застосування Durex® Intense Orgasmic

Перед Новим роком кожен замислюється, як відпочити на свята і, при цьому, отримати максимальне задоволення. А ще краще – розділити це задоволення зі своєю половинкою. Кращий подарунок собі, ніж інтимний гель-змазка Durex® Intense Orgasmic*, складно придумати. Унікальна формула гелю посилить жіночий оргазм і зробить сексуальний досвід набагато цікавішим. Яскраві відчуття вже встигли відчути більше 25 000 українок**, що доводить одне – байдужими цей подарунок вас не залишить.

Гель для інтимного застосування Durex® Intense Orgasmic
Рум'яна Nars

Так, косметика теж може і повинна приносити задоволення. Наприклад, культовій рум'яні Nars відтінку Orgasm тисячі дівчат по всьому світу не перестають зізнаватися у коханні. І справа тут не тільки в назві. Їх оксамитова текстура, легке сяйво і натуральний відтінок точно піднімуть настрій і змусять вас усміхатися.

Кашемірове боді Intimissimi

Як би ми не любили зиму, але її погодні умови часом можуть ускладнити наше життя. Зігрітися, але мати, при цьому, спокусливий вигляд допоможе кашемірове боді італійського бренду Intimissimi.

Ірина Шейк у рекламній кампанії Intimissimi
Шовкова наволочка Slip Silk Pillowcase

Сон – запорука нашого гарного самопочуття, яке повинне бути якісним і правильним. Перетворити його на справжнє задоволення допоможе шовкова наволочка бренду Slip Silk Pillowcase. По-перше, вона допомагає запобігти заломам на шкірі після сну і відповідно запобігти виникненню додаткових зморшок. По-друге, чудова навіть для найбільш чутливої шкіри. По-третє, шовк не травмує волосся і воно стає більш гладким.

* – Гель для інтимного застосування Durex® Intense Orgasmic 10мл. Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи №602-123-20-3/37 від 23.09.2016. Уповноважений представник в Україні: ТОВ "РЕККІТТ БЕНКІЗЕР УКРАЇНА", м. Київ 04073, пр. Степана Бандери, 28а, літ. Г, офіс 80. Тел.: +380 (44)390 50 41. Телефон для повідомлення про небажані явища: 0 800 300 338. Електронна адреса: [email protected]. Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків з мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора. Перед використанням уважно ознайомтеся з інформацією на упаковці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.