До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 б’юті-подарунків з еротичним підтекстом

Вибираємо секс-подарунки для дорослих, які будуть актуальні не тільки напередодні свят, але й у будь-яку пору року.

"Кожний косметичний засіб (і еротичні — не виняток), підкреслює вашу красу й сексуальність, а не створює її, — каже Наталя Ваховська, засновниця сервісу подарунків для дорослих Love Box. — У рік вимушеної дистанції й підсиленого захисту багато хто скаржиться на знижене лібідо — нам бракує випадкових дотиків незнайомців, вигляду вабливих губ і просто почуття розслабленості. Тож як ніколи важливо підсилити відчуття власної сексуальності. Радимо спробувати призначену для цього косметику. Вибираємо новинки й гіти еротичної косметики, які, як відверта білизна під строгим костюмом, підсилять вашу внутрішню зірку рок-н-ролу".

Реклама
Дифузор для дому зі збудливим парфумом YesForLov

Два знакові аромати еротичного бренду з Франції YesForLov, які раніше були представлені в масажних свічках та олійках, тепер доступні у вигляді ультразвукового дифузора. Якщо сексуальності й потрібен аромомаркетинг, то це ідеальне комбо. Безшумний і компактний дифузор подає холодне дрібнодисперсне повітря, збагачене нотками французького парфуму YesForLov. Парфумований серпанок п’янить збудливими мотивами й створює електричну атмосферу.

Звуковий дифузор YesForLov

І якщо вже ми говоримо про секс, компактний бездротовий дифузор YesForLov — незамінний супутник інтимних вечорів. Завдяки режиму нічника прилад м’яко підсвічує, а струменястий аромат працює набагато м’якше й водночас набагато ефективніше, ніж свічки, палички або шлейфові парфуми. Дифузор має шість режимів, які визначають інтенсивність і швидкість подавання аромату. До нього можна окремо придбати наповнювачі з одним з двох запахів YesForLov — Titillating з нотами запашного перцю й перцю чилі, кориці, рому або Bewitching з нотами білого чаю, ванілі, дерева танака й плюмерії.

Бальзам для волосся й тіла, Orgie The Secret 10 в 1

З голови до п’ят — цей шовковистий бальзам можна наносити всюди. Таке враження, що Orgie, виробник з бразильським корінням, наповнює ємності бальзамом прямо на карнавалі в Ріо — з кожною краплею підсилюється бажання спокушати. Сила цього засобу — в ароматі й зволожувальних властивостях, а спектр дії дуже широкий: бальзам для волосся, догляд за посіченими кінчиками, збереження яскравості фарбованого волосся, зволожувальний засіб для тіла, парфуми з ароматом, що розпалює уяву, UV-захист шкіри.

Бальзам для волосся й тіла, Orgie The Secret 10 в 1
Сухі парфуми для тіла SlowSex

Пройтися стиком своїми улюбленими зонами, пестячи тіло ледь помітним кокосовим ароматом і зволоженням, яке забезпечує мигдальна олійка. Сухий парфум SlowSex від іспанського бренду Bijoux Indiscrets ще раз нагадує, як важливо (і приємно) насолоджуватися своєю сексуальністю. Парфумом можна підкреслити всі свої вигини — і мова тіла стане ще переконливішою.

Сухі парфуми SlowSex, Bijoux Indiscrets
Олійка для ванни High On Love з конопляною олією

Ніщо не розслабляє так, як тепла ванна. Привід залишитися наодинці із собою — олійка для ванни з ароматом лаванди й меду High On Love. Цей бренд еротичної косметики використовує у своїх продуктах високоякісну конопляну олію, а ємності для косметики використовує тільки скляні — щоб зберегти всі властивості натуральних інгредієнтів. Додайте у воду кілька крапель ароматної олійки, заплющте очі й пройдіться масажними рухами по всьому тілу. Зосередьтеся на відчуттях, щоб звільнити голову від буденних питань і зустрітися з тілесною насолодою по-новому.

Олійка для ванни High On Love з конопляною олією
Стимулювальний блиск для губ HighOnLove

Цей блиск для губ має вигляд звичайного блиску для губ. Але з одним спецефектом — здатністю підсилювати відчуття під час поцілунків. Його склад збагачений високоякісною конопляною олією. Він викликає почуття прохолоди, поколювання, тепла, що розливається тілом, — по черзі. Блиск можна наносити просто так, а можна використовувати перед оральним сексом, щоб відчуття партнера або партнерки сягнули нового рівня.

Блиск для губ High On Love

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.