До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 головні новини тижня в індустрії краси

Перемога українського фотографа, сканер для шкіри з акне і нова лінія краси від знаменитості. Vogue.ua – про головні б'юті-новини тижня.

Точкове сканування проблемної шкіри

Бренд з портфеля L'Oréal, La Roche-Posay запустив нову програму для смартфонів, яка допоможе людям з шкірними захворюваннями. Додаток, розроблений спільно з дерматологами, діагностує і надає рекомендації з лікування шкіри.

Реклама

Програма називається Effaclar Spotscan і вона доступна для iPhone і Android. Щоб отримати рекомендації, потрібно зробити три знімки, після чого програма, в якій закладені спеціальні алгоритми, дає загальну оцінку стану шкіри, запальних процесів, кількості вугрів. Тоді інструмент надає індивідуальні рекомендації з догляду за шкірою, основані на типі шкіри клієнта, а також рекомендації щодо продуктів La Roche-Posay, які допоможуть з лікуванням. Також користувачі можуть відслідковувати прогрес, якщо дотримуватимуться дерматологічних порад і будуть користуватися потрібною косметикою.

Гейлі Бібер має намір створити свій косметичний бренд – Bieber Beauty

Компанія Hailey, заснована моделлю Гейлі Бібер (у дівоцтві Болдвін), подала заявку на реєстрацію власної торгової марки "Bieber Beauty". Очевидно, що вона потрібна для просування косметичної лінії. 22-річна модель ще в жовтні 2018 року зареєструвала товарний знак "Гейлі Бібер" для запуску власної лінії одягу.

Дівчина вже працювала як модель з такими брендами, як L'Oréal Professionnel і Bare Minerals, але в ролі ідейного натхненника косметичної марки виступає вперше. Чоловік моделі, Джастін Бібер, недавно запустив власну лінію одягу під назвою Drew House, тепер настала черга Гейлі з її косметичним брендом. Схоже, пара хоче укоренити своє прізвище в індустрії краси та моди.

Українська перемога на Fine Art Photography Awards

Б'юті-зйомка українського фотографа Наташі Вовк з космічною тематикою перемогла на міжнародному фотоконкурсі Fine Art Photography Awards.

Зйомка під назвою Supernova спільна робота візажиста Каті Арнель (яку українське модне співтовариство пам'ятає під прізвищем Булах) і фотографа Наталки Вовк. Сяйво зірок, таїнство Всесвіту, чорні діри і цілі галактики читаються в б'юті-образах завдяки блиску глітеру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.