До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 засобів, які ми купуємо на iHerb найчастіше

Знаменитий онлайновий ритейлер iHerb святкує 25 років. З цієї нагоди згадуємо 10 найпопулярніших засобів, які українці замовляють на iHerb

Здається, питання, де купити вітаміни й косметику, розв’язали сто років тому: ми всі купуємо на iHerb. Насправді маркетплейсу iHerb всього чверть століття — 25 років. Його історія почалася в США в 1996, і за цей час компанія стала найбільшим у світі майданчиком товарів для здоров’я й краси. На розпакуванні й оглядах товарів з iHerb тисячі блогерів зробили собі імена; на вітамінах iHerb виросли покоління дітей. Перевага маркетплейсу — ціни. Ну й звісно, асортимент.

Реклама

У ньому — понад 32 тисячі товарів від виробників зі США, Японії, Південної Кореї, Канади та Франції: вітаміни, домішки, натуральна косметика й б’юті-аксесуари, засоби щоденної гігієни, органічні харчові продукти, бакалія, товари для спорту, побутові товари й чистильні засоби, товари для тварин. Ми часто бачимо, як товари з iHerb рекомендують наші колеги з британського Vogue й американського Allure; часто ділимося одне з одним, які товари замовити, і що сподобалося найбільше. iHerb представлений у 150 країнах світу — в Україні, звісно, теж. Доставу здійснює Нова Пошта або Meest Express, улюблені засоби приїжджають щонайбільше за тиждень.

Серед найпопулярніших косметичних продуктів на iHerb — гідрогелеві патчі, сироватки з вітаміном С, креми з колагеном й органічні бальзами для губ, а також шампуні без сульфатів, натуральні олії для шкіри обличчя, медове й чорне мило та доступна декоративна косметика. Ми склали список 10 найпопулярніших засобів iHerb, які замовляють з України найчастіше.

Вітамін С Gold C, California Gold Nutrition

Вітамін С, також відомий як аскорбінова кислота або аскорбат, — один з найбільш вивчених вітамінів за останні 50 років. З 1968 року було проведено понад 53 000 досліджень вітаміну С. Результати засвідчили: він зміцнює імунітет, а також серцево-судинну систему, мозок і стан шкіри, а ще є сильним антиоксидантом. Вчені вважають, що колись людський організм міг виробляти вітамін С, але згодом втратив цю здатність. Найвищі концентрації вітаміну С — у мозку й наднирниках — це в 15-50 разів вище, ніж у крові. У разі обмеженого доступу до свіжих фруктів і овочів (а також незбалансованої дієти) дефіцит вітаміну С — явище поширене. Нагадаємо, від природи вітамін С міститься в перці, броколі, капусті, папаї, апельсинах, брюссельській капусті, дині, ківі й полуниці. Ну а якщо збалансоване харчування — завдання заважке, то на допомогу прийде вітамін С у вигляді вітамінів.

Вітамін С Gold C, California Gold Nutrition
Антивікова сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою Azelique, Serumdipity

№ 1 в категорії "Антивікові й зміцнювальні засоби", № 1 в категорії "Сироватки", № 1 в категорії "Засоби з гіалуроновою кислотою" — це тільки частина титулів і регалій цієї антивікової сироватки з гіалуроновою кислотою. Вона допомагає підтримувати молодий вигляд шкіри, природно зволожує та швидко вбирається.

Антивікова сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою Azelique, Serumdipity
Ультраомега-3, Now Foods

Омега-3 — класика домішок: допомагають підтримувати серцево-судинну систему й здоров’я мозку. Попередні дослідження засвідчують, що споживання жирних кислот омега-3 може знизити ризик розвитку ішемічної хвороби серця.

Ультраомега-3, Now Foods
Дезодорант Arm & Hammer, Essentials

Дезодорант з натуральними дезодораційними речовинами дарує свіжість розмарину й лаванди, не містить солей алюмінію, не подразнює шкіри.

Дезодорант Arm & Hammer з натуральними дезодораційними речовинами, свіжість розмарину й лаванди, Essentials
Вітамін D3 з риб’ячого желатину, 50 мкг (2000 МЕ), California Gold Nutrition

Вітамін D3 — оптимальна для організму форма вітаміну D. Іноді його називають "вітаміном сонячного світла", оскільки він виробляється в шкірі під впливом сонячних променів. Вітамін D незамінний для багатьох метаболічних процесів. Він допомагає регулювати засвоєння кальцію й фосфору, а також підтримує здорову функцію імунної системи.

Вітамін D3 з риб’ячого желатину, 50 мкг (2000 МЕ), California Gold Nutrition, 360 капсул
Органічний порошок спіруліни Superfoods, California Gold Nutrition

Спіруліна (Arthrospira platensis) — це синьо-зелені водорості, які містять білок, хлорофіл і каротиноїди. Це суперфуд — одне з найпоживніших і найконцентрованіших джерел їжі у світі. Органічний порошок спіруліни можна додавати до фруктових салатів, у випічку, смузі. Добре поєднується з яблуком, бананом, селерою, лимоном, м’ятою, шпинатом — і корисно для здоров’я.

Органічний порошок спіруліни Superfoods, California Gold Nutrition
Гінкго білоба підсиленого впливу, Doctor's Best

Домішка підсиленого впливу з гінкго білоба допомагає поліпшити пам’ять і роботу мозку. Крім того, вона підтримує роботу мітохондрій і нервових клітин.

Гінкго білоба підсиленого впливу, Doctor's Best
Просвітлювальний і зволожувальний крем, Radiant Seoul

Просвітлювальний зволожувальний крем Radiant Seoul Beauty — це насичений крем, що містить ніацин, олію ши й аденозин. Він допомагає зменшити синці під очима, підсилити яскравість шкіри й зволожити її.

Просвітлювальний і зволожувальний крем Radiant Seoul Beauty
Пастилки з чорною бузиною і медом, Sambucol

Льодяники для горла багаті на вітамін C, містять мед і цинк. Вони допомагають зняти подразнення в горлі, підтримують імунітет. До складу також входить екстракт чорної бузини з підтвердженою ефективністю: виробничий процес Sambucol, що його розробив вірусолог, зберігає натуральну користь.

Пастилки з чорною бузиною і медом, Sambucol
Кондиціонер для густоти волосся Mild By Nature

Кондиціонер для об’єму з вітаміном В містить біотин для щільнішого, густішого й здоровішого волосся. Цей кондиціонер з pH-збалансованим складом є етичним продуктом і не містить сульфатів, парабенів або фталатів.

Кондиціонер для густоти волосся з комплексом вітамінів групи B і біотином, розмарином та м’ятою, Mild By Nature

Про iHerb

З нагоди 25-річчя iHerb компанія дарує знижки 25% на нові категорії й продукти щодня.

Продукти, які продаються на сайті iHerb, проходять незалежну перевірку справжності складу й відповідають "Правилам належної виробничої практики", які встановлює Управління з контролю якості харчових продуктів і медикаментів. Компанія не працює з неперевіреними посередниками. Всі товари мають зафіксовані на пакованні терміни придатності. Розподілювальні центри iHerb обладнані системами клімат-контролю, що дають змогу захистити товари від вологості, спеки та холоду. Крім того, на складах є великі холодильні та морозильні камери — для продуктів, що містять ацидофільні бактерії й потребують зберігання за низьких температур. Кожен товар на сайті має близько 1,000 відгуків користувачів з усього світу.

Основа асортименту iHerb — вітаміни й БАДи. Тут можна знайти як відомі й широко застосовні вітаміни від різних брендів (вітамін D, вітамін С, Омега-3), так і домішки вужчого спектра впливу. На сайті широкий вибір мультивітамінів для кожного віку, статі й особистих уподобань. Також у розділі харчових дієтичних домішок на iHerb є суперфуд: куркумін, спіруліна, гінкго білоба, екстракт плодів барбарису й зелений чай у вигляді капсул. А ще є домішки, як-от колаген і біотин, для підтримки організму в міжсезоння і для підтримки здоров’я шкіри, волосся й нігтів.

iHerb — це цілий онлайн-супермаркет здорового харчування. Широкий вибір органічних харчових продуктів охоплює всі різновиди олій (кокосову, авокадо, олію гхі), борошна, чаю, кави, корисних спецій і сумішей. Органічний кленовий сироп, чипси з медом і діжонською гірчицею, локшина з морських водоростей і кето-печиво — це тільки кілька позицій, які можна знайти в розділі з їжею. А для дітей пропонують багато дитячого харчування, органічні льодяники й пластівці.

Перед уживанням вітамінів і БАДів рекомендуємо проконсультуватися з лікарем.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.