Reface оживив відомі київські мурали до Дня Києва

ART
28 травня 2021

Чудовий подарунок до дня Києва підготували Reface. Нова функція в популярному застосунку, який придумала українська кампанія й полонила рік тому весь світ, тепер дає змогу оживляти стритартові пам’ятки й зображення за допомогою власного обличчя. "Оживили" найвідоміші в Києві пам’ятки — наприклад, мурал "Відродження" на Андріївському узвозі.

image

Reface запустив нову функцію Swap Animation. Функція дає змогу користувачам переносити своє обличчя на картини, статуї, постери, персонажів відеоігор та анімувати їх за допомогою музики й інших звуків. У самому застосунку користувачі можуть фото свого обличчя розмістити на зображенні улюбленого муралу Києва. "Ми хочемо, щоб застосування нової функції передусім мало креативний характер. Користувачі можуть оживляти не тільки світлини й переносити своє обличчя на них, а й пам’ятки архітектури або картини. Вірю, що технології можуть дати друге життя мистецтву. Такі експерименти завжди були цікаві команді, тому вирішили що День Києва — це найкраща можливість оживити стритарт міста й показати застосування нової технології", — розповідає СЕО та співзасновник Reface Діма Швець.

Нагадаємо, Reface — один з найвідоміших у світі українських застосунків, що дає змогу розмістити власне селфі у відео зі знаменитостями. Застосунок посів перше місце в американському AppStore в категорії "Розваги" у вересні 2020 року й випередив TikTok та Instagram. Серед його шанувальників — Ілон Маск, Джастін Бібер і Майлі Сайрус.

Популярне на VOGUE