Сітчасті босоніжки Гейлі Бібер — найкраще взуття для вагітних

Пошук в Google за запитом "найкраще взуття для вагітних" запропонує вам сандалі Birkenstock з м'якою устілкою, Crocs та не надто привабливі на вигляд кросівки Kizik (які на сайті компанії називають "найкращим взуттям для взування без рук"). І навряд чи хтось порадить вагітним сітчасті босоніжки, як ті, що взула Гейлі Бібер під час прогулянки Лос-Анджелесом.

Гейлі Бібер

Гейлі Бібер з'явилася на публіці у білому кроптопі, джинсах із низькою посадкою та великою сумкою Bottega Veneta Hop. Свій образ вона доповнила чорними гостроносими сітчастими слінгбеками на мікропідборах. Але модель, як і чимало інших її відомих друзів, ніколи не збиралася дотримуватися традиційних порад чи правил для вагітних. Зрештою, це та сама людина, чий гардероб при надії варіюється від комбінезонів з мереживом Alessandra Rich, топів з метеликами Blumarine та обтислих суконь Laquan Smith до драпірованих платтів Phoebe Philo.

Марго Роббі, яка нещодавно оголосила про свою вагітність первістком від чоловіка Тома Акерлі, також помічали в сітчастих підборах під час вечері в Лондоні. Можливо, це черговий доказ того, що вагітність не завжди вимагає таких значних жертв у стилі, як про це попереджає Google. Безсумнівно, ноги Роббі мали розкішний вигляд, навіть якщо ці "сітчасті красуні" швидко зникли під обіднім столом.

Популярне на VOGUE