Наймодніші кросівки сезону

Кросівки – саме та універсальна пара взуття, яка допоможе в будь-якій ситуації і практично в будь-який час року. Модні снікери як складуть гідну компанію спортивному костюму на тренуванні, так і доповнять брючний ансамбль на діловій зустрічі, будуть доречні і під час заміської поїздки, і на тривалих екскурсіях у відпустці. Стритстайл-активістки все частіше взувають кросівки під час модного марафону на вулицях Парижа, Мілана, Нью-Йорка і Лондона, тим самим заявляючи про те, що в гардеробі має бути мінімум три різні пари – спортивні, креативні і базові на кожен день.

image
Ода спорту

Зараз кросівки, які раніше носили виключно в межах спортивного залу, стали повноцінним елементом повсякденних образів. Дівчата комбінують спортивні снікери з плісированими сукнями і відчувають себе при цьому максимально комфортно. Такі бренди, як Adidas Originals і Nike, як і раніше, лідирують серед спортивних моделей, але молодий бренд APL Athletic Propulsion Labs з кожним днем набирає обертів, створюючи технічно вишукані дизайни.

Streetstyle

Ставка на креативність

Щосезону з'являються нові фантазійні пари снікерів, що пропонують дизайнерські знахідки – від масивної, зігнутої і ультрависокої підошви до незвичайних геометричних форм, небанальних матеріалів і експериментальних поєднань кольорів. Модниці дедалі частіше купують нестандартні кросівки, демонструючи свою індивідуальність. У центрі уваги яскраві і прикрашені Gucci Flashtreks, культові Balenciaga Triple S і Track та різнокольорові пари Calvin Klein, які пасуватимуть як до одягу вільного крою, так і до романтичних елегантних суконь.

Streetstyle

На кожен день

Базові білі кросівки – основа будь-якого гардероба. Класичний дизайн і універсальний колір роблять їх абсолютним фаворитом серед модних дівчат. Такі кросівки завжди виглядатимуть актуально і не набриднуть власницям. Їх сміливо можна одягнути з шовковою сукнею в грайливий горошок, повітряною сукнею максі, брючним костюмом, утилітарним комбінезоном або джинсовою екіпіровкою. Обираючи ідеальну базову пару, варто придивитися до снікерів Golden Goose, Fila Originals, Alexander McQueen і Veja.

Популярне на VOGUE