Рукавички – головний аксесуар цієї осені

Після останнього Тижня моди можна не сумніватися, що рукавички стануть ідеальним доповненням до будь-якого образу цього осінньо-зимового сезону. Від класичних моделей та оперних рукавичок, до пар у наймодніших відтінках сезону та доповнених декором – Vogue.ua зібрав найкрасивіші рукавички сезону осінь-зима 2024/2025.

Mugler

У колекції Louis Vuitton осінь-зима 2024/2025 з'явилися оригінальні рукавички, прикрашені пір'ям. У Balenciaga та Lacoste вони нагадували оперний стиль. Довгі рукавички пастельних відтінків також з'явилися в пропозицїї Chanel. Масивні шкіряні рукавички для елегантних образів створили Zuhair Murad, а Marc Jacobs, які люблять грати з умовностями, представили рукавички, що нагадують пари з гуми для прибирання. Зі свого боку, Mugler зробили ставку на короткі та довгі рукавички бордового кольору.

Louis Vuitton

Marc Jacobs

Однак жодні рукавички не викликали такого фурору, як моделі з показу Miu Miu сезону осінь-зима 2024/2025. У новій колекції Міучча Прада представила великі варіанти, натхненні робочими рукавичками. Бренд зримував ці аксесуари як з елегантними вечірніми сукнями, так і зі спідницями кльош, сорочками та мотоциклетними черевиками, а також замшевими жакетами та джинсовими комплектами.

Бекстейдж показу Miu Miu

За матеріалами Vogue.pl.

Популярне на VOGUE