Осідлати Пегаса: Hublot підтримали унікальний турнір з кінного поло

Під патронажем годинникового Дому Hublot відбувся турнір з кінного поло. Його унікальність полягає в тому, що він тривав на висоті понад тисячу метрів над рівнем моря.

image

Швейцарський Гштад не приймав престижного кубку Hublot Polo Gold Cup Gstaad два роки поспіль через пандемію. І ось, ця подія знову опинилася в календарях джетсетерів з усього світу. З 18 по 21 серпня чотири команди, включно з Team Hublot, змагалися просто на полі аеродрому Гштад-Занен, в оточенні величних швейцарських Альп.

Алан Роура, Рікардо Гвадалупе та Тангі Неф

"Hublot не минали жодного сезону цього приголомшливого турніру з 2007 року. Дух змагання, найвидатніші гравці, найкращі коні, чудові краєвиди, невимушена атмосфера — все це робить кубок Hublot Polo Gold Cup Gstaad однією з найяскравіших подій літа. Ми втішені, що турнір повернувся цього року!" — заявив CEO Hublot Рікардо Гвадалупе.

Шанувальники кінного поло та бренду Hublot безперечно скучили за подіями такого штибу. VIP-тенти ущерть заповнені респектабельною публікою, вбраною відповідно до креативного дрес-коду турніру: Mountain Chic. Шампанське, ікра, світські бесіди та нові знайомства. "Ми завжди там, де наші клієнти, чи то поло з регатою, чи боксерський поєдинок, – коментує Гваделупе. – Ми ініціюємо безліч подій, створюємо цілий всесвіт, ексклюзивний клуб Hublot".

Команда Team Hublot цього разу не вийшла у фінал. Але її капітан Марко Максиміліан Елсер не сумує з цього приводу. "Перемога в поло – не головне, головне – отримати насолоду від гри та розважити глядачів, – стверджує Елсер. – Поло – особливий вид спорту: успіх у змаганні на сімдесят-вісімдесят відсотків визначають коні. Коні – це головні атлети. Ми, вершники, – лише другорядні".

Усі учасники команди-переможця турніру Team Clinique La Prairie, крім загального захвату, дістали дорогоцінну нагороду — хронограф Hublot Big Bang Original Steel Ceramic з унікальним мануфактурним механізмом із запасом ходу на 42 години.

Традиційну гала-вечерю з нагоди турніру своєю присутністю вшанували амбасадори й друзі Дому Hublot. Зірка ініціативи Hublot Loves Art, французький живописець Марк Ферреро всього за 20 хвилин просто на сцені створив два ефектні полотна на тему кінного поло.

Подія завершилася на танцмайданчику легендарного нічного клубу GreenGo в готелі Gstaad Palace. Танцювали всі: гості турніру, гравці, амбасадори бренду й навіть сам CEO Hublot. У Hublot розуміються не тільки на годинниках, а й на розвагах. До наступної зустрічі у всесвіті Hublot!

Популярне на VOGUE