Балетки Alaїa — улюблене взуття модниць цієї весни

Серед усього трендового взуття нинішнього сезону балетки знову посіли почесне місце в жіночому гардеробі. На доданок до очевидного відсилання до балету, металеві забарвлення є одними з найповторюваніших ставок у брендів. Однак є ще один тип, який, здається, виділяється і більше відповідає спекотному літу. Ми маємо на увазі сітчасті балетки, які продовжують тенденцію на "голі" речі.

Стрічку Instagram заполонило взуття Alaïa. Французький дім випустив чорні балетки з ремінцем і металевим декоруванням, які вразили поціновувачів модної індустрії. Вони скрізь, і немає streetstyle-зірки, яка би їх не носила. Наприклад, Беатріс Гуту і Карін Ніклас показують, що такі сітчасті балетки можуть бути ідеальним варіантом для повсякденного образу в поєднанні з легким тренчем і штанами різних матеріалів, як от шкіра або атлас.

Хоча їхня конструкція апріорі здається складною, насправді варто сприймати їх як ще одну базову річ. Додайте до цього взуття спідницю, плетений светр і фігурну сумку або пограйте з улюбленою сорочкою, що ніби запозичена з чоловічого гардероба, як це робить Жанетт Медсен. Зробити ставку на білу мінісукню з темними аксесуарами — це стильний мікс, який Дебора Роза пропонує обирати цього сезону. Ще одна альтернатива — чорна футболка, до якої можна додати широкі білі штани або мініспідницю з принтом зебри, як у Крістіни Янчар.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Популярне на VOGUE