До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Том Гарді вчить носити костюми-трійки

В український прокат вийшла воєнна драма "Дюнкерк", одну з ролей у якій зіграв британський актор Том Гарді. Кожна його поява на екрані – це вибух пристрастей і емоцій, а його образи з червоних доріжок публіка часом обговорює не менш, ніж перевтілення актора. Гарді – великий шанувальник костюмів-трійок, які найчастіше вибирає для червоних доріжок. З одного боку, вони мають дещо старомодний вигляд і роблять його схожим на гангстера з чергового фільму-подорожі, а з іншого – виділяють британця з низки колег з акторського цеху в однотипних костюмах.

Том Гарді і Шарлотта Райлі

Так, на лондонську прем'єру "Дюнкерка" Гарді прийшов в трійці Gucci, котора була доповнена двобарвною сорочкою в тонку смужку, що ефектно контрастувала зі смужкою на вінтажній краватці. Образ актор підбирав разом зі стилістом Ніколь Шнайдер. Розглянувши Гарді ближче, можна було також помітити чимало цікавих деталей на кшталт бордової хустинки, затиску на краватці, кілець Gucci з зістареного металу чи браслетів.

Реклама
Том Гарді на прем'єрі "Дюнкерка" в Лондоні

Любов до костюмів-трійок, які в основному чоловіки носили до 1960-х років, дозволяє акторові не виглядати на червоних доріжках нудно. До того ж він любить різноманітні аксесуари – від перснів до підвісок або хоча б ременів з цікавими пряжками, а також чимало уваги приділяє своєму волоссю, часто експериментуючи з зачіскою.

Читайте також:

Лава запасних: актори, які могли б зіграти Бонда

5 маловідомих фільмів Бенедикта Камбербетча

Пятая власть: фильмы об информационных технологиях

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.