До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрети стилю Рамі Малека

37-річний актор Рамі Малек грає Фредді Мерк'юрі у фільмі "Богемна рапсодія" – грає так, як ніби це головна роль його життя.

Рамі Малек у ролі Фредді Мерк'юрі

Коли читаєш біографію Малека, здається, він створений для цієї ролі. Рамі народився в Лос-Анджелесі в родині емігрантів з Каїра, в дитинстві говорив з батьками рабською мовою, а в перші роки своєї роботи в кіно грав виключно арабських хлопців. Фарух Булсара (справжнє ім'я Фредді Мерк'юрі) народився в Занзібарі в родині індійських парсів, закінчив школу в Індії, а вже коли почав займатися музикою в Лондоні, його батьки були не дуже задоволені, що хлопець відмовився від свого індійського імені.

Світову славу Рамі Малек приніс серіал "Містер Робот", де він зіграв хакера-революціонера у вічній толстовці з натягнутим на очі капюшоном. За "Містер Робот" актор отримав дві премії "Еммі" і славу артиста-хамеолеона особливої ​​харизми. До ролі Мерк'юрі Малек готувався, ще коли знімався у "Містері Роботі". Робота була виснажливою – сотні годин уроків по вокалу і тренування з хореографами та фахівцями з пластики, які допомогли акторові навчитися рухатися "як Мерк'юрі" – нервово, рвано, нескінченно ексцентрично і шалено самовпевнено.

Рамі Малек у ролі Фредді Мерк'юрі

Ріднить Рамі Малека і Фредді Мерк'юрі і ще дещо – любов до моди і пристрасть вбиратися. Про те, як робив це лідер Queen, можна прочитати тут, а Vogue.ua, тим часом, уважно вивчив публічні виходи Рамі Малека.

Рамі Малек на церемонії Emmy Awards 2016
Білий смокінг

Рамі Малек за національністю єгиптянин і його південному типажу ідеально підходить білий колір. Так, на одній з церемоній Emmy Awards він був в білосніжному смокінгу Dior Homme. Цей бренд він постійно обирає для червоних доріжок, і навіть був, у свій час, його обличчям.

Рамі Малек в костюмі Dior Homme
Рамі Малек в Ermenegildo Zegna
Бомбери

На заходи менш формальні Рамі Малек часто обирає бомбери, які поєднує з джинсами, сорочками в клітинку або звичайними футболками. Один з його найулюбленіших брендів – Todd Snyder + Champion, їх бомбери актор називає найкращими.

Рамі Малек в бомбері Todd Snyder + Champion
Костюми насичених відтінків

Допомагає вибирати Малеку образи відомий голлівудський стиліст Іларія Урбанті, яка не боїться експериментів і нерідко пропонує йому приміряти костюми глибоких насичених відтінків: бургунди, сталевого або темно-синього. Наприклад, на нью-йоркській прем'єрі "Містера Робота" Рамі Малек був одягнений в костюм Valentino в парі з тільником, а на церемонії Film Independent Spirit Awards 2016 виділявся серед акторів в чорних смокінгах своїм костюмом винного відтінку Calvin Klein.

Рамі Малек у костюмі Valentino
Рамі Малек у костюмі Calvin Klein
Рамі Малек у костюмі Dior Homme
Квітковий принт

Кілька раз Рамі Малека помітили і в сорочках з веселим тропічним або квітковим принтом, і в його випадку вони мали напрочуд гармонійний вигляд з речами підкреслено строгими. Так, на одне з телешоу він прийшов у костюмі відтінку хакі Valentino, під яким виднілася сорочка з білими ліліями демократичного бренду AllSaints, а іншим разом з'явився перед фанатами в сорочці з принтом у вигляді тропічного листя Sandro.

Рамі Малек у костюмі Valentino і сорочці AllSaints
Рамі Малек у сорочці Sandro
Толстовка

Не можна не згадати і про головний предмет гардероба екранного героя Малека з "Містера Робота". Уже який сезон він не знімає просту чорну толстовку з капюшоном, яка вже асоціюється і з образом самого актора. Так, зйомки другої частини серіалу відбувалися в Нью-Йорку, і звичайні перехожі нерідко могли зустріти Малека саме в цьому одязі.

Рамі Малек на зйомках "Містер Робот"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.