До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На повній швидкості: презентація Lexus LC в Києві

У столичному КВЦ "Парковий" відбувся допрем’єрний показ нового флагманського купе Lexus LC, у якого зараз якраз проходить європейське турне #LConTour. Продажі автомобілю в Україні почнуться цього літа, але оцінити дизайн і характеристики новинки прийшли найвірніші шанувальники бренду і їх було немало.

Катерина Кухар

[GALLERY id= 159401;]

Реклама

Lexus LC 500 називають початком нової ери в історії цього бренду. Над створенням флагмана працювали найкращі інженери і дизайнери, які зробили все, щоб внутрішнє наповнення не поступалося зовнішнім якостям новинки й навпаки. Одразу після прем’єри біля Lexus LC 500 зібралася черга бажаючих ознайомитись з автомобілем, посидіти за кермом цього суперкару і хоча б у мріях уявити, як він несеться на повній швидкості. Серед них були й прем’єри Національної опери України Катерина Кухар і Олександр Стоянов, співак Вадим Олійник, генеральний продюсер Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук.

[GALLERY id= 159403;]

Фото: Юрій Яцкулич

Читайте також:

Как начать коллекционировать раритетные автомобили

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.